|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Durum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2014 Saat 17:29 |
Hocam Merhabalar 14 gün önce sezeryan ile bir bebek dünyaya getirdim.3700 gram. sarilgimiz 15.9 çıkınca doktorumuz fototerapiye aldı 1 gün kaldık daha sonra 12.9 a düştü. pazartesi günü tekrar tahlil vereceğiz ancak sürekli emzirmek istesem de kızım hep uyuyor uyandirmakta çok zorlanıyorum, çenesi ni ısiriyor, altını açıyorum, gidiliyor um ama yinede uyanmıyor. günde 3 kez 10 dk.boyunca ancak emiyor sütum var kendimi sagiyorum ki sütum kesilmesin.uyanmayinca uykuda biberon ile sagdigim süt u içiyorum. hocam doğrumu yapıyorum. ? nasıl uyandirmaliyim Bebeğimi. yoksa uyandırma sam mi? lütfen cevap verin hocam. Teşekkür ederim
Düzenleyen Durum - 09 Kas 2014 Saat 17:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayfanin ust kisminda; "Bilirubin Takibi" diye bir sema var... O semeya bakin. Gun gectikce, Bilirubin'in zararli sinirlari azalir. Kazik yemeyin...
Uyumasi normal, bebekler surekli emzirilmez. acikip, uyaninca emzirin. Telasa kapilmayin. VE bu konularla ilgil yazi, makale ve suallerin cevaplarini okuyun. Yoksa, Turkiye gibi bir memlekette, SAKIN Turk doktorlarina guvenmeyin...Son derecede cahil olduklarini bilin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|