Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Eşler Arası İlişki & Boşanma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 14 GÜNLÜK ANNEYİM AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORUM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum14 GÜNLÜK ANNEYİM AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
beti Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Konu: 14 GÜNLÜK ANNEYİM AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORUM
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2007 Saat 20:03

merhaba özlem hanım

benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim 14 günlük bir oğlum var ve eşimle çok fazla problemlerimiz var ve ben ayrılmayı düşünüyorum ama bir taraftanda çocuğum ilerde bu durumdan çok etkilenirmi diye endişe taşıyorum eşimle sorunlarımızı aşmayı denedik ama olmuyor sürekli kavgalar ailesi çok fazla karışıyor ve o pasif kalıyor işin içinden çıkamadım bir taraftan çok bunaldım yoruldum artık diğer taraftan çocuk için endişe duyuyorum psikolojim bozuldu sürekli olumsuzluk yaşamakta ne yapmalıyım bir yol gösterin bana

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2007 Saat 18:51
Doğum sonrası annelerin çok hassaas kaygılı oldukları bir dönemdir. eşinizle ilişkileriniz iyi gitmiyor bile olsa boşanma kararı vermek için biraz bekleyin, bu beklemeyi bebeğiniz için değil de kendinizin daha sağlıklı kararlar vereceğiniz, daha az duyarlı olacağınız bir döneme saklayın. evlilik erkek ile kadın arasındadır ve bitişine önclikle bebeği değil de kendinizi düşünerek karar vermeniz daha doğru olur. bir iki ay sonra anneliğe ve bebeğe uyum sağladıktan kaygılarınız azaldıktan sonra evliliğinizi tekrar gözden geçirirsiniz. ayrıca bu dönem eşiniz için de zor bir dönem olabilir.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.