14 gün(kaka) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Yagmurum
Üye Kayıt Tarihi: 07 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 04 Kas 2015 Saat 14:10 |
Bebeğim yine 10 günü aşkın kaka yapamadı. Geçen sefer olduğunda sıkıntı yaşamamıştı ama bu sefer çok ağlıyor susturamıyorum. Kıvranıyor ıkınıyor ama yok. Zeytinyağı ile yumuşattım ama hala tık yok. Bebeğim kız. Ayın 12 sinde 5. Ayı bitiyor. 4 aylıkken 7.400 gramdı. Boyuda 64 cm idi. 1:Hangi fitili önerirsiniz veya beklemeli miyim? Sıkıntı çekmiyorsa bekleyin demiştiniz ama bu sefer ki baya sıkıntılı. 14 gün oldu. 2:İleri zamanlarda tekrar yapmaz ve sıkıntılı olmaz ise kaç gün bekletmeliyim?( annem beni paniğe sokuyor bağırsaklarında sorun olacağına dair) cevaplarınıza çok ihtiyacım var...
|
|
Yagmurum
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sadece anne sütü alıyor..
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118133 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ikinip-ikinip, yapamadiginda; Gliserin fitil kullanin...
|
|
Yagmurum
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Eski maillerinizde ilaçlar vs kilosuna göre veriyordunuz öyle okuduğumu hatırlıyorum. Gliserin fitili attığım gün yapamazsa tekrar atabilir miyim ve tüm olarak mı atayım
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118133 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yuzlerce kere anlattim... Gliserin fitil icinde ilac yoktur. Isterseniz 100 kere yapin.
|
|
Yagmurum
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Anladm tamam teşekkürler Kadir bey. Bebeğimden dolayı eski maillere sık sık bakamıyorum. Bakabildiğim kadarı ile görmedim maalesef:/ telaşlanınca acil çözüm için yazıyorum bakamadan kusura bakmayın...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|