|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Minaaden ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2018 Saat 23:07 |
Hocam Merhaba 11 aylık ikizlerimiz 3 ay önce hasta olmuştu doktor Ciğerlerini dinledi ve hırıltı olduğunu düşünerek ventolin surup ve 2 doz dekort iğne verdi. İkizlerden birinin öksürüğü geçti ancak birininki geçmedi. Gece yatarken , ilk kalktığında ve gün içinde sürekli yogun olarak öksürüyor ve her öksürüğün arkasından mutlaka hapsuruyor. Öksürük gecmedigi için ateş olmamasina rağmen doktor 7 günlük antibiyotik (makrol) tedavisi verdi, ancak o da ise yaramadi, sonrasında 1 er ay arayla 2 ve 3 defa olmak üzere ağızdan dekort kullandik ve fayda goremeyince en son olarak 1 aylık airfix Şase isimli bir toz verdi , çocuk hala öksürüyor hocam. ..yazdıklarınızi okudum ve cok endişelendim bunların hepsini boşuna mi kullandik diye...çok çaresiz kaldık hocam lütfen yardım edin bize
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 10 seneyi geckin zamandan beri ne anlatiyorum!!! Tipik Turk cocuk doktoru sahtekarligi!! Yazilarimi okusa idiniz bu " Sahtekarligi 2 Safhasini da" yemezdiniz.. O doktor o kadar hain bir sahtekar ki; sirf Grip teshis etmemek icin ve goz boyamak icin, KORTIZON igne daha ilk gunden veriyor. Tabii ki, hicbir ise yaramiyacak.. Yarasin diye verilmedi ki!!! Eger, biraz daha israr ederseniz, kesin sizi hastaneye yatirir.. Butun ilaclari HEMEN kesin.... Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Cok okumaniz lazim.. Evet, hepsini bosuna kullandiniz. Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler.. Her turlu sahtekarligi yaparlar..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Oca 2018 Saat 03:48 |
|
![]() |
|
Minaaden ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çocuğun öksürüğü geçmedi uykusundan bile uyandırır hale geldi, bor de her seferinde hapşırmasi bizi panikletti, astım ve alerji gibi şeylerden suphelendigi için panik olduk ve verdiklerini kullandik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|