10 gündür geçmeyen burun akıntısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mrvsmt
Üye Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 11:49 |
hocam merhaba kızım 22.05.2014 doğumlu yaklaşık 10 gündür burun akıntısını geçiremedim. Bende hastalandım, sanırım benden ona geçti :( kızım ilk 2 gün yoğun hapşırma ve burun akıntısı vardı sonra akıntısı azaldı ve kıvamı koyulaşmaya başladı tamam geçecek herhalde dedim fakat burun akıntısı ve gece tıkanıklığı hala devam ediyor, herhangi bir ilaç kullanmadım sadece serum fizyolojik,coldmix damla kullanıyorum ve nazal aspiratör ile temizliyorum, kızım geceleri rahatsız olmaya başladı, ben temizlemekten yoruldum hastalık hala geçmedi muayene ettirmedim direkt peditus ver diyecek doktorumuz siz ne yapmamı önerirsiniz ?
Düzenleyen mrvsmt - 25 Nis 2015 Saat 12:24 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118045 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Grip; tedavisi olan bir hastalik degildir... Suresini tamamlamadan; "burun akintisini" GECIREMEZSINIZ!!! Once; su gibi, arkadan, beyaz ve sonuna dogru; Bally kivaminda, sari-yesil olur..
Bu son devreye, Turk doktorlari "bakteriel enfeksiyon" diyerek antibiyotik baslarlar, onlari kal'e almayin... SAKIN: Peditus kullanmayin. Sahtekarligin 1. Safhasidir, arkadan; oksuruk kesildigi ve akinti koyulastigindan, hadise cigerlerine iner ve: hiriltilari basladiginda, 2. Safha Sahtekarlik baslar; Fliotide ,Nasonex gibi kortizonlu spreyler verirler. Ondan sonrasida; 3.Safha, Hastane devresidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Nis 2015 Saat 18:41 |
|
mrvsmt
Üye Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
peki hocam çok teşekkür ederim, yaptıklarıma aynen devam ediyorum...kolay gelsin
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|