Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 10 gündür geçmeyen burun akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum10 gündür geçmeyen burun akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrvsmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrvsmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 10 gündür geçmeyen burun akıntısı
    Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 11:49
hocam merhaba kızım 22.05.2014 doğumlu yaklaşık 10 gündür burun akıntısını geçiremedim. Bende hastalandım, sanırım benden ona geçti :( kızım ilk 2 gün yoğun hapşırma ve burun akıntısı vardı sonra akıntısı azaldı ve kıvamı koyulaşmaya başladı tamam geçecek herhalde dedim fakat burun akıntısı ve gece tıkanıklığı hala devam ediyor, herhangi bir ilaç kullanmadım sadece serum fizyolojik,coldmix damla kullanıyorum ve  nazal aspiratör ile temizliyorum, kızım geceleri rahatsız olmaya başladı, ben temizlemekten yoruldum hastalık hala geçmedi muayene ettirmedim direkt peditus ver diyecek doktorumuz Confused siz ne yapmamı önerirsiniz ?

Düzenleyen mrvsmt - 25 Nis 2015 Saat 12:24
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118045
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 18:40
Grip; tedavisi olan bir hastalik degildir... Suresini tamamlamadan; "burun akintisini" GECIREMEZSINIZ!!! Once; su gibi, arkadan, beyaz ve sonuna dogru; Bally kivaminda, sari-yesil olur..
Bu son devreye, Turk doktorlari "bakteriel enfeksiyon" diyerek antibiyotik baslarlar, onlari kal'e almayin...
SAKIN: Peditus kullanmayin. Sahtekarligin 1. Safhasidir, arkadan; oksuruk kesildigi ve akinti koyulastigindan, hadise cigerlerine iner ve: hiriltilari basladiginda, 2. Safha Sahtekarlik baslar; Fliotide ,Nasonex gibi kortizonlu spreyler verirler. Ondan sonrasida; 3.Safha, Hastane devresidir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Nis 2015 Saat 18:41
Yukarı Dön
mrvsmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrvsmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 23:36
peki hocam çok teşekkür ederim, yaptıklarıma aynen devam ediyorum...kolay gelsin 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.