|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
moralist ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2016 Saat 02:41 |
Hocam ilk yıl anne Sütünden antikorlar bebeği korur gribal enfeksiyonlar ateş yapar bilgisi aklına kazındı ancak şöyle bi durum var. Küçük oğlum 5 gün sonra 10 ayını dokduruyor 4 gün Öncesinde geceleri 38 civarı Ateş'i oluyordu çok dikkate almadım ama bu akşamdan itibaren ibre Yükseldi 9 gibi yarın paranox fitil kullandım pek işe yaramadı biraz önce ölçtüm 39,6 çıktı alev alev oğlum çok endişeliyim çok küçük olduğu için. Burun akıntısı yok burun açık yeni geçirdik uzayan bi gribi vardı, Öksürük arada var çok değil ana boğazı ağrıyo sanırım çünkü bazen Öksürük sesini uzatıyo öğürür gibi. Fitilin üstünden 5.5 saat geçti bişiy vermekte kararsızım evde bactrim var versem mi bilemedim.
3.5 yaşındaki abisi önceki hafta 3 gün düşmeyen 40 derece ateş ve kan Sayımı sonrası Boğaz enf. Otit ile antibiyotik almıştı yeni bitti(kreşe gidiyor) ondan mı oldu aynı şey mi yani antibiyotiğe mi ihtiyacı var bilemedim. Ne kadar kaçınsan da illa ki temas ediyor. Yoksa yarın acilde kan Sayımı mı yaptırayım hocam inşallah hemen cevap yazarsınız Bu arada 77 cm 11 kilo anne sütü+ek gıda alıyor... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ParaNox120 fitil; gunde 3x1 rahatlikla alabilir. Yarim fitil bir ise yaramaz. Agizda pis koku ve Dil uzerinde 'kirli-beyaz-sari' pas tabakasi olmadigi surece, Antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
moralist ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evt hocam teşekkür ederim süper hızlı cevabınız için hala yüksek bekliyorum bakalım ağızda bi koku alamadım süt kokusu sadece... Eller ayaklar buZ gibi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
El ve ayaklarin buz gibi olmasi, usume hissinin olmasi= Atesin cikacaginin isaretidir.
|
|
![]() |
|
Ateş yükseldiği zaman buz kesiyor hocam... Hala Yüksek devam ediyor günde bi kez huysuzlanınca fitil veriyorum ama çok düşmüyor 38.5-39 a kadar düşüyor...inşallah çok çıkmaz bu gece de
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cikarsa, cikar..... Hic bir onemi yoktur. Ates'den korkmayin. Ates ile ilgili makaleleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Çok şükür ateşimiz bugün düştü, sayenizde sabrettik toplam 2 fitille atlattık hocam çok teşekkür ederiz
![]() |
|
![]() |
|
Ateşimiz yine Yükseldi biraz önce düştü ama bu sefer ellerinayakları buz gibi olmadı hocam burun akıntısı hiç yok ama Göğüs dolu emmekde zorlanıyor nefes alamıyor şimdi uykuya daldı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|