1 yaş tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Arelinko
Üye Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 20:29 |
hocam arkadaşım için sorıyorum. Bugün 12,5 ay lık kızı için kan tahlili yapılmış. Boyu 74 cm. Kilo 8400 gr.
Hala sadece anne sütü alıyor. Ek gıdaya için baya uğraştılar ama pek yemek şstemiyor. Sadece arada sert meyveleti kemirmeyi seviyor, bi de bazen pekmeze hayır demiyor. Özellikle yumuşak gıdaları eline bile almak istemiyormuş. Demir depolarının düşük olduğunu söylemişler, wbc 10.6 çıkmış enfeksiyon var demişler . Ben wbc için normal değerdeolduğunu söyledim , sizin yaşlara göre wbc değerlerinizi gösterdim. Bütün tahlillerini yolluyorum hocam. http://hizliresim.com/4RXOzG http://hizliresim.com/rdnv53 http://hizliresim.com/NbmJna Hocam ek gıdaya zorlamalılar mı? Biraz aç bırakın yawaş yawaş ek gıdayı alır demişler.. Teşekkürler |
|
Rahat bırakın büyüsün
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1- 1cm boy fazlasi600gram kilo eksigi var...
2- "Demir depolari dusuk" diye hangi SALAK soyledi ise, benden selam soyleyin, once gitsinde 1 yasindaki bir cocugun, normal kan degerlerini ogrensin... Bulmus kendisi gibi SAHTEKAR bir Laboratuvar, tahlillerde, "Eriskin" referans araliklarini yazdirip, sanki bir hastalik varmis gibi "SAHTE RAPOR" VERIYOR, O SALAK DOKTORDA BUNA DAYANARAK SIZE ILAC KAKALIYOR... Dogrusu, dunyada boyle; "tezgah" bir tek Turkiye'de bulunur... Laboratuvar, Cocuk kan degerlerinin yanina boyle Eriskin referans araliklarini yazacak, doktorda hastalik uyduracak... Gidin heryerlere sikayet edin, boyle kepazelik olmaz. Sapasaglam bir cocuga hastalik uydurup, ilaclar yukleyecekler, ondan sonar da; yok duzeldimi, yok kani nasil oldu, bir Laboratuvara, bir doktora, gidip-geleceksiniz... Cocugunuzun, eksik HICBIR SEYI YOK.... Lym%72.7 olmasi, gecirdigi Gripal enfeksiyondan dolayidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Kas 2014 Saat 00:54 |
|
Arelinko
Üye Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Teşekkürler hocam. Ek gıda için önerceğiniz bir yöntem var mı?
|
|
Rahat bırakın büyüsün
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Once sut ve sutlu gidalar denenecek, bir problem cikmazsa; Corbalara gecilecek... ( Sebze corbalari degil) Acisiz Tarhana, Suzme mercimek ve Yayla corbalari gibi corbalar baslanacak, bunlara da alistiktan sonra, kiymali-sebze yemekleri; "catal ezmasi" yapilarak verilecek.
Eski mailleri okuyun... Ayni suallere, ayni cevaplari tekrar takrar yazmak istemiyorum... |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|