Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1 yaş öncesi nekadar ağatmak normal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum1 yaş öncesi nekadar ağatmak normal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Konu: 1 yaş öncesi nekadar ağatmak normal
    Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 22:11
merhabalar Özlem hn. benim oğlum 6 ay+10 günlük. bir süredir doğal olarak daha da bilinçlendi. örneğin eline almaması gereken birşeyi aldığı zaman (daha çok ağzına sokmak için) kibarca geri alıyorum ve vermek istemediği için de bağırmaya başlıyor.. tam olarak ağlama değil tabiki bilirsiniz.. ya da o anda kucağıma alamayacağım bir durumda onu almamı istiyor, almadığım zaman da yine bağırıyor.. benim sormak istediğim bu gibi durumlarda hiçbirşey yapmamam mı  yoksa ilgisini başka yöne çekmem mi gerekiyor.. bir süre bıraksam da bağırsa ve her istediğinin olamayacağını anlasa bu onun kişiliğine zarar verir mi? ilginize teşekkürler..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 11:37
ilk bir yıla kadar çocukları uzun süre bağırtmak veya ağlatmanın doğru olmadığını düşünüyorum, bu dönemler onların muhakeme yapabilecekleri dönemler değil, ilgisini başka yöne çekmek o an olmasa bile en kısa zamanda yapılabilecek bir şeyse istediğini ,değilse ona yakın bir şeyi yapmak doğru olur. kucağınıza alamıyorsanız onunla konuşmaya başlayın ona hoş kelimeler söyleyin, öpücük gönderin 
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.