Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1 yaş kan değerleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum1 yaş kan değerleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 205
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 10:33
hocam 5 gün önceki kan değerlerimizi bu başlık altında yollamıstık ve değerlendirmiştiniz cok sukur bır problem yoktu. ama oğlumun atesı 48 sattır  yuksek olunca bugun dayanamadım yakondakı bır ozele goturdum,iburamıncold dıye bır sey verdı eczaneye gırerken sızın cold ıle bıten ılaclardan uzak durun yazdıgınız geldı aklıma almadan geldım,grıp her zamankı gıbı gecırmeye calısacagız ınsallah burnu akınca daha net anladım acıkcası.dun bogazında beta olabılır mı dıye korktugum ıcın sabah goturdum(betalı bı  cocukla cok muhatap olmstu) dr 2 yaş altı beta olmaz dedı dogru mu? bır de oğlumun alt dudagı makıneye carptı ve yarıldı tam ortadan kanamasını zeytınyagı ıle durdurduk,evde mustla krem vardı ondan surdum ama cok bellı yerı ne yapabılırm?

Düzenleyen mrb - 09 Ara 2013 Saat 10:35
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118432
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 18:43
Dogru.. Hatta; 7 yas altinda bile son derecede nadirdir.. Bu kadarini bile bilmesi, (+) puan.. Tabii, hala Streptokoklar icin, "Beta" tabirini kullanmasi hala cehaletini atamadigini gosterir.. Anlamiyorum, simdiki doktorlarin hicbiri mi bir Ingilizce kitap okumuyor?? Beta diye bir mikrop olmadigini bir ogrensinler artik..
Tabii once; bu sekilde egitim veren o cahil Prof larin ogrenmesi gerekiyor.

Agiz ici yaralarda, bir sey yapmaniz gerekmez, yara kendiliginden(tukrugun iyilestirici etkisi ile) iyilesir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ara 2013 Saat 18:44
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 21:06
Hımm iyi bari,biz beta dıye bılıyoruz ama o reseptorlerı yok olmaz beta dedı. bir de yanlıs anlasılma oldu galiba hocam. yara dudakta hocam . alt dudak ortadan yarıldı şimdi bembeyaz duruyor yarılan yer cızgı seklınde.

Düzenleyen mrb - 09 Ara 2013 Saat 21:08
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 22:06
Ruj surulen bolge ise, ayni "agiz ici yara" si gibi cabuk iyilesir. Deri kisimda olursa, dikis gerekebilir.

Bunu:   "- ama o reseptorlerı yok olmaz beta dedı-"   pek anlayamadim, biraz acabilirmisiniz!
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 23:39
dr. beta reseptorlerı yok,o yuzden 2 yastan once olmaz dedı

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2013 Saat 03:57
Yuh yani.. Tam sopalik, cahilligin ve uydurmaciligin zirve yaptigi, son derecede cahil bir doktor...
Yenidogan enfeksiyonlarinda, bakteriel sebeplerin basinda; Grup A Streptokoklar (GAS)gelir...
Ilk 1 senede son derecede nadir olmasinin sebebi, anneden gecen ANTIKORLARDIR..Okula gidene kadarki devrede de, ancak eve buyuklerin getirmesi ile GAS enfeksiyonlari gorulebilir.. O doktor, once bir gitsin bir kitap okusun. Zaden butun bu pislikler, Universitelerin, hizli doktor yetistirecegiz diye, sadece derste; not tutturarak egitim vermeleri yuzunden oluyor. Kesin bu sacma bilgiyi de o aptal doktora, onun kadar aptal bir PROF. derste anlatmistir. Yoksa mumkun degil, boyle bir bilgi, ki..tan bile uydurulamaz..

Bu kadar cehalet, ancak tahsil ile mumkundur... Reseptormus!!! Turk Tibbinin vardigi son nokta...
Cok istirham ediyorum, bu anlattiklarimi, hakaretlerimle birlikte bu doktora soyleyin...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Ara 2013 Saat 03:57
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2013 Saat 09:24
he heee:) ben gene o doktordan daha cok bılıyorum sayenızde:)) ben emzırdıgım ıcın mı dedım:)bır sey demedı.sızın tasvıp etmedıgınız doktora cok mecbur kalmayınca tekrar ugramıyoruz:)ama ılk fırsatta soylycgım:)tesekkurler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.