1 haftadır bitmeyen ateş |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rabiaemir11
Üye Kayıt Tarihi: 14 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rabiaemir11
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Saat 6 Dakika önce Saat 20:01 |
Hocam merhaba ,
Geçtiğimiz pazar akşamı ateş başladı ara ara düşüp ara ara 40 a kadar çıkıyor . Ağızda pas koku yok . Tuvaletini günde 1-2 sulu şekilde yapıyor. İştah yok. Burun akıntısı hafif var fakat geniz dolu gibi . Öksürük kriz şeklinde olmamakla birlikte balgamlı. 3.5 yaşı İlladin kullandım 5 gün 1 gün ara verip devam ediyorum.ateşine sadece 1 gece calpol verdim çünkü inliyordu artık. Düştü bir daha da vermedim . Hastaneye de götürmedim . İlk defa bu kadar uzun sürüyor normal mi? Ateş yükseliyorken elleri ayakları buz gibi. Sıtmalanıyor . Bu durumda sıkıca giydirmekte zarar var mı? Genel tablo halsiz fakat çok kötü değil. Ateşi düştüğü anlarda hiçbirşey yok gibi.sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Hastaneye götürüp tahlil yaptırayım mı yoksa basit bir grip mi?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118324 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Dili pembe ise; Grip geciriyor demektir. Dili tamamen pas ile kapli ise antibiyotik gerekir.
Grip+Ishal/kusma=Domuz Gribi. Yazilarimi okuyun.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|