Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1 haftadır ates bas agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum1 haftadır ates bas agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mustuyıldız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mustuyıldız Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 1 haftadır ates bas agrisi
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2017 Saat 01:10
Hocam hayırlı geceler sizi bu hafta çok rahatsız ettik.
Bizim ilk gun  38 ateşle basladi bekledim şiddetli baş ağrısı oldu illadin verdim (1 kere verdim 3 güne tamamlamadim.) Atesi 37.2 kere kadar düştü vermedim.sonra aksamina atesi tekrar arttı baş ağrısı oldu 1 gün sonra tekrar illiadine başladım 3 gün tamamladım bu arada kulak agrimiz oldu geçti.atesimiz bu surede 37.5 kadar düşüyor tekrar yükseliyor.bu 7.gün atesimiz son iki gundur 38.4 civarı ve siddetli baş ağrısı var.1 gün gectigi icin illiadin yine basladim.Hocam 1 haftadır hiçbirşey yemiyor kilodan düştü cocuk doktoruna götürdüm kulakta biraz kizariklik var zarda birsey yok.bogazda biraz kizariklik var ,cigerlerde bir sikinti yok dedi.bekleyelim dedi. (Ibu fort aferin verdi kullanmadim)(Ağızda hafif koku var ama dilde pas yok).Hocam sık idrara gidiyor ama ateşten diye düşünüyorum çünkü yanma ve acı olmuyor.

Hocam ateşin düşmemesi siddetli bas agrisi ve hiçbirşey yememisi beni endiselendiriyor.Hocam tahlile gerek varmi?ne yapmaliyim? (Bu arada 1 kere kulak agrisi içi 1.5 ölçek dolven vermiştim )(5 yas 19 kilo)
.

Düzenleyen Mustuyıldız - 28 Ara 2017 Saat 01:26
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.