Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1 aylık öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum1 aylık öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrvsmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrvsmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 1 aylık öksürük
    Gönderim Zamanı: 08 Kas 2016 Saat 17:42

merhaba hocam bayadır size yazmıyorum,kızım 2.5 yaşında 13.200 kiloda... 1 aydır öksürüyor,ilk başladığında 1 gün ateşi oldu burun akıntısı falan vardı..öksürük gecmeyince kontrol amaçlı doktora götürdüm,boğaznda hafif enfeksiyon ve geniz akıntısı var dedi,antibiyotik ve iburamin zero+peditus verdi.Ben kızıma çok antibiyotik veren birisi degilim,iburamin zeroyu kullanmadm ama antibiyotiği verdm hocam,bi 5 gün kullandm bıraktım..bir hafta falan iyidik,şuan yine öksürüğü ve burun akıntısı devam ediyor,2 gün geçiyor öksürük hoop yine başlıyor,öksürük genelde yattığı zaman oluyor,ve son 3 gündür falan daha fazla ve kuvvetli öksürmeye başladı,bugün yine doktora kontrole götürdüm ciğerleri ve boğazı iyi ama geniz akıntısı var dedi...klamoks +peditus+iburamin zero yazdı...

şimdii asıl sorum şu hocam,antibiyotik kullanmak istemiyorum,bu geçmeyen 1 aydır süren öksürük ve geniz akıntısını nasıl geçiricem?

bal+zencefil+karabiber veriyorum,sabahları da herzaman ıhlamur içer kızım..bu yaptıklarımla bu şikayetmizi geçirebilirmiyim? 
(not: peditus konusundaki düşüncelerinizi biliyorum)

Düzenleyen mrvsmt - 08 Kas 2016 Saat 17:50
Yukarı Dön
mrvsmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrvsmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2016 Saat 16:14
Hocam cevabınızı bekliyorum,kızıma tedavi başlamadım,sizin söylediginizi yapıcam,bekliyorum o yüzden,beni yönlendirin lütfen...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118566
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kas 2016 Saat 19:03
Oncelikle eski mailleri okuyun.......
1- ATES olmadigi surece; Antibiyotik gerekmez..
2- ATES+Dil ustunde pas ve/veya Agizda pis koku olmadigi surece; Antibiyotik gerekmez.
Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin..
Cok okumaniz lazim...COK..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.