|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Arzu11 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2015 Saat 14:49 |
Hocam 25 aylık bir oğlum var . Boyu 92cm kilosu 15 kg. 6. Ayından beri kusuyor haftada 3-4 defa kusar cok gülünce kusar cok ağlasın kusar .. Kesinlikle cok yediremıyorum doydum diyince bırakıyorum . Tahlıl usg herseye bakıldı tıkanıklık varmı diye bakıldı bişey çıkmadı . Reflü dendi 1.5 ay günde 3 kez gavisgon içti şimdi daha kötü oldu gece uykuda uyanıp kusuyor ben artık bi çare arıyorum . Midesi mi hassas nedir? Bi de bazen aksam 6 da yedigı yemeği hiç hamzmedılmemış bir şekilde gece 1 gıbı kusuyor acaba hazımsızlık mı var??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
El insaf!! 7cm boy, 2.6kg agirlik fazlasi var.
Kesinlikle hastalik kusmasi degil... Bu kadar bir "kafa calistirmaktan" aciz doktorlar bakin nasilda bilen doktorlardan daha fazla kazaniyor!! Zaten bu millete, boyle doktorlar YARASIYOR.. Turk doktorlari bir hastaligi bilemediklerinde; YA ASTIM DERLER, YADA REFLU..Baska bir b.k bilmezler. Cok yedirmeyin... Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|