Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 07.01.2024 ameliyat tarihi verdiler geniz eti tüpü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

07.01.2024 ameliyat tarihi verdiler geniz eti tüpü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gamze Askeroglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze Askeroglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 07.01.2024 ameliyat tarihi verdiler geniz eti tüpü
    Gönderim Zamanı: 24 Ara 2024 Saat 21:07
Doktor bey iyi aksamlar. 19.09.2019 dogumlu Oğlum 5 yaşında 107 cm boyu 18 kg kilosu büyüme persentili zannediyorum %20lerde 37 haftalıkken doğdu en ufak bir rüzgarda hastalanıyor. İlk olarak 4 aylıktı hastaneye yattı bronşit teşhisiyle birkaç defada nebulizatorle evde ventolin cortair vs verdik. Tabi antibiyotik de kullandık. Her 2 haftada bir hasta oluyor. 4 tane kbb doktoruna gittik hepsi ameliyat dedi. Kulak tüpü geniz eti ve bademcik için. Daha detaylı bilgi paylasmak ve cevap alabilmek için hangi değerlere ihtiyacınız var buraya tahlil mi yükleyeyim yoksa muayeneye mi gelelim. Çünkü KBB ile ilgili muayene aletle yapılıyor. Bir görüntü yok elimizde. Telefon numaramı yazayım mi buraya. Durumumuz çok acil 7 ocak ameliyat randevusu aldık. gmzebyr@gmail.com Gamze Askeroglu. Yarın ofisinizi arayacağım. KBB için muayene aletiniz var mı kameralı , gelirsek ameliyat ile fikrinizi nasıl belirleyeceksiniz. İsterseniz muayene olduğumuz doktorlarla gorusturelim. Ya da sizin gibi düşünen tavsiye edebileceğiniz KBB doktoru var mı hemen ameliyat demeyen. Çocuk hiçbir şey yemiyor rüzgar esse hasta oluyor. Yazın da en ufak bı ruzgarda hasta ama tazin geniz etine baktirmadik. Zespira 3 kutu verdiler alerji ilacı olduğu için korktum kullanmadım. Şimdi kullanıp küçülmesini mi bekleyelim mi napalim. 

Düzenleyen Gamze Askeroglu - 24 Ara 2024 Saat 22:28
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118060
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2024 Saat 23:03
Ben 2011'de muayenehanemi kapatıp, Amerika'ya yerleştim. 
Sadece ara ara tatil için İstanbula geliyorum. 
Şu anda İstanbuldayım ve 7 Ocak'da döneceğim. 
Gelirseniz, evde otoskop ile bakarım. 

KBB doktoru olarak:
Dr. Mehmet Ali şehitoğlu'nu tavsiye ederim.

Şimdiye kadar hiçbir hastama bu ameliyatları tavsiye etmedim. 

Kullandığınız ilaçlar tamamen sahetkarlık ürünü. Geçici bir sahte iyilik hali yaratıp asla düzelme sağlamazlar.
Bu şekilde aileleri bıktırıp, bu işin ilaçlarla olamıyacağına inandırırlar. 
Yazılarımı okuyun. 
Bilhassa Yazarlar kısmındaki kulak ile ilgili 2 makaleyi öncelikle okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2024 Saat 23:07
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze Askeroglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2024 Saat 23:05
Hemen geliyoruz. Nasıl randevu oluşturalım.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze Askeroglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2024 Saat 23:14
Hemen gelelim. Saat kaçta nereye gelelim muayene ücretiniz nedir gelirken tahlil ilaç vs ne getirmemiz gerekir. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2024 Saat 08:54
0(532)226 4077 den arayabilirsiniz. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze Askeroglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:59
Ümraniye devlet hastanesi Türkan kincir hanım Mayıs'ta zespira ilaç vermişti 3 kutu. Viyana'daki doktorumuz bu alerji ilacı alerjisi yoksa kullanmayın dedi kullanmadık. Ameliyat yapalım dediler. Türkiye'de de 16 aralıktan beri doktorlardayiz yine Türkan hanımın asistanı bir yılda 7 defadan fazla bademcik sismiyosa ameliyat demeyiz ama siz bilirsiniz dediler. Erdem hastanesindeki fatih bey ve Medical Park Ayşe hanım geniz eti büyük bademcik sis ve kulakta sıvı birikmesi var kesin ameliyat dediler. 7 Ocak ameliyat randevusu verdiler. Kadir beyin tavsiye ettiği Mehmet Ali sehitoglu na da gittik acıbadem hastanesi muayene ücretini merak edene soylerim diğer gittiğimiz özel hastanelerin iki katıydı. Gittik kamerasiz otoskopla muayene etti hiçbir şeyi yok dedi ameliyat gereksiz dedi. Şimdi de Çekmeköy devlet Hastanesi'ne gittik geldik İbrahim erdim beyin asistanı muayene etti kamerayla. Geniz eti %70 büyük kulakta sıvı birikmesi var dedi şu anda ameliyat demeyelim önce bı ilaçla takip edelim dedi zespira ya da levmont kullanın dedi yani mayıs ayında Türkan hanımın dediğini soyledi ve biz en başa döndük. en çok üzüldüğumuz konu Mehmet Ali Bey'in kamerasiz muayenesiyle diğer doktorları yalanlaması oldu. Ve ilacı kullanmadığımız uzulduk alerji doktoruna da gittik ama iburamin kulllandigi için test yapamayiz dedi  yani en başa döndük.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:30
1- Allerji testleri resmen bir; "dolandırıcılık" aracıdır. Hiçbir güvenirlikleri yoktur! 
2- Geniz eti ve bademcikler, birer Lenf bezi olup, bu yaştaki HER çocukta iridirler.
3- Sakın bunları aldırmaya kalkmayın! Arkadan, Astım veya gıcık tarzı "tikler" oluşur. 
4- Zespina ve Levmont tamamen sahtekarlık aracı olup, geniz etinin küçülmesinde hiçbir rol oynamazlar.
Bu tip, işe yaramaz ilaçlar size kasten veriliyor ki, ilaçlardan bıkasınız ve ameliyata razı hale gelesiniz.
5- "Kamera" resmen bir show aracıdır. 
6- Siz hiç; fakir/köyü çocuklarında bu ameliyatların yapıldığını gördünüz mü? 
Ya aileyi, ya Sigorta şirketini, ya da Devleti dolandırırlar!  
7- Kulakta "sıvı" varsa, NİYE AĞRI YOK?? 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - Dün Saat 13:31
Yukarı Dön
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 263
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Saat 41 Dakika önce Saat 22:51
gamze hanım hemen hemen sizin gibi benimde gezmedğim doktor kalmadı. cok narin cocuk değildi ama o burun asla açılmıyordu genizden konusuyordu kreşe başlayınca hiç ama hiç iyleşmedi en sonunda kreşten alıp işten ayrıldım. sonra pandemi oldu ve cok iyiydi. sonra mecburi eğitim ilkokul 1. sınıf neredeyse hiç gitmedi ilk dönem okdar çok hasta oldu ki. pes ettk 1. dönem sonunda aldırdık geniz etini. 2. dönem rahat geçti ee önümüz yazdı.
ama 2. sınıf kış dönemi başlayınca tekrar aynı döngü kulak agrısı bitmeyen öksürük. ameliyat eden doktor bundan sonra cok az hasta olcak demişti hafif geçircek demişti.
velhasıl öyle olmadı. 
bizde başka özel hastane ve profa gittik. 
bi sprey verdi kullanın dedi. hiç bi zararı yok dedi. 
bizde 1 ay kullandık. 
tekrar gittğimizde acil ameliyat cok büyümüş geniz eti dedi biz şok tabi. 
8 yasında aldırdım birdana büyümez diye düşünerek.
kücük yaşta alınanlar büyüyormışya. 
o arada form sayfalarında o ilacı gördüm son kullandgımız kadir hocam sey yazmıs “o spreyi verirler sonrada ameliyat derler”
tüm şartları zorladık. aracımz yoktu ama istambula hemen aynı hafta mehmet ali hocaya gittik. mükemmel bi insandı tek tek tüm kulağı anlattı evet kamerayla bakmadı cocugu igreti
etmeyelim dedi. bu ağrı nasıldır nedendiri anlattı nezaman antibiyotik gerekiri vs.
içimiz rahat bi
şekilde döndük.geniz etini aldırabilirsiniz ufak bi
operasyon ama alınınca da düzelmeyebiliyor şikayetler bizde ki
gibi. tabi memnun olanlarda var. zor bi karar allah yardımcınız olsun .allah acil şifalar versin sizlere de.

Düzenleyen aleynaaa - 17 Saat 37 Dakika önce Saat 22:55
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.