07.01.2024 ameliyat tarihi verdiler geniz eti tüpü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gamze Askeroglu
Üye Kayıt Tarihi: Dün Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gamze Askeroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: Dün Saat 21:07 |
Doktor bey iyi aksamlar. 19.09.2019 dogumlu Oğlum 5 yaşında 107 cm boyu 18 kg kilosu büyüme persentili zannediyorum %20lerde 37 haftalıkken doğdu en ufak bir rüzgarda hastalanıyor. İlk olarak 4 aylıktı hastaneye yattı bronşit teşhisiyle birkaç defada nebulizatorle evde ventolin cortair vs verdik. Tabi antibiyotik de kullandık. Her 2 haftada bir hasta oluyor. 4 tane kbb doktoruna gittik hepsi ameliyat dedi. Kulak tüpü geniz eti ve bademcik için. Daha detaylı bilgi paylasmak ve cevap alabilmek için hangi değerlere ihtiyacınız var buraya tahlil mi yükleyeyim yoksa muayeneye mi gelelim. Çünkü KBB ile ilgili muayene aletle yapılıyor. Bir görüntü yok elimizde. Telefon numaramı yazayım mi buraya. Durumumuz çok acil 7 ocak ameliyat randevusu aldık. gmzebyr@gmail.com Gamze Askeroglu. Yarın ofisinizi arayacağım. KBB için muayene aletiniz var mı kameralı , gelirsek ameliyat ile fikrinizi nasıl belirleyeceksiniz. İsterseniz muayene olduğumuz doktorlarla gorusturelim. Ya da sizin gibi düşünen tavsiye edebileceğiniz KBB doktoru var mı hemen ameliyat demeyen. Çocuk hiçbir şey yemiyor rüzgar esse hasta oluyor. Yazın da en ufak bı ruzgarda hasta ama tazin geniz etine baktirmadik. Zespira 3 kutu verdiler alerji ilacı olduğu için korktum kullanmadım. Şimdi kullanıp küçülmesini mi bekleyelim mi napalim.
Düzenleyen Gamze Askeroglu - Dün Saat 22:28 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Ben 2011'de muayenehanemi kapatıp, Amerika'ya yerleştim.
Sadece ara ara tatil için İstanbula geliyorum. Şu anda İstanbuldayım ve 7 Ocak'da döneceğim. Gelirseniz, evde otoskop ile bakarım. KBB doktoru olarak: Dr. Mehmet Ali şehitoğlu'nu tavsiye ederim. Şimdiye kadar hiçbir hastama bu ameliyatları tavsiye etmedim. Kullandığınız ilaçlar tamamen sahetkarlık ürünü. Geçici bir sahte iyilik hali yaratıp asla düzelme sağlamazlar. Bu şekilde aileleri bıktırıp, bu işin ilaçlarla olamıyacağına inandırırlar. Yazılarımı okuyun. Bilhassa Yazarlar kısmındaki kulak ile ilgili 2 makaleyi öncelikle okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Saat 26 Dakika önce Saat 23:07 |
|
Gamze Askeroglu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gamze Askeroglu
|
Hemen geliyoruz. Nasıl randevu oluşturalım.
|
|
Gamze Askeroglu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gamze Askeroglu
|
Hemen gelelim. Saat kaçta nereye gelelim muayene ücretiniz nedir gelirken tahlil ilaç vs ne getirmemiz gerekir.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
0(532)226 4077 den arayabilirsiniz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|