|
? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkanemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2023 Saat 18:55 |
Hocam dört yaş oğlum iki tane su maymunu yutmuş kusturmaya calistim kusmadi ne yapıyım hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"su maymunu" NE ?????
|
|
![]() |
|
Furkanemir ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
Hocam minik jboncuklar suya girince buyuyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
Suya girince Misket kadar buyuyolar jelibon kıvamında oluyorlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapi maddesi ne??
Jelobonlardan daha buyuk olmuyorlarsa, onemli degil. Yapisi uygun ise, mide ve barsaklada erir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkanemir
Hocam poliakrilamid asit içeren nanoteknolojik ürün yaziyo internette yuttuktan sonra büyüyüp ölüm riski taşır diyo bir saat önce doktora götürdüm ciğer filmi çekti temiz ciğere kaçıp yapismamis dedi bikac gün gözlemleyin kusma ateş olursa acile gelin dediler hocam abimiz almış hocam ufaklikta ağzına atmış iki tane yuttum diyo sarı leblebi buyuklugundeydi hocam kusturamadim hocam yutunca kusmadi
|
|
![]() |
|
esraa35 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah korusun ama onlar daha cok bagirsakta buyuyup bagirsakta tikanma ve enfeksiyon yapiyolar.Kakasini kontrol edin,bi tanidigin oglu yutmustu ,onun ertesi gun kakayla cikmisti.Umarim sizden de cikar,cok gecmis olsun
|
|
Esraaa
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O namussuz doktor, tam bir dolandirici!!
1- Cocuk; "Yuttum" diyor , bu sahtekar hala akciger filmi cektiriyor! 2- O buyuklukte bir cisim, Nefes borusuna kactiginda, ANI OLUM OLUR.... Bu salak hala neyin pesinde! 3- Barsaklarda "tikanma" veya "enfeksiyon" YAPAMAZ!!! - Tikanma yapabilmesi icin: Mide ve barsaklarda erimemesi sarttir! - Erimeyen cisimlerinde, caplarinin en az 2cm olmasi sarttir. Tikaniklik yaparsa, bir tek; ince barsagin, kalin barsaga yapistigi "Ileum" bolgesinde olur. Bu durumda da, once gidalar kusulur, sonra safra ve en son kakalar kusulur. - Enfeksiyon olmasi icin, bakteri olmasi sarttir. Barsak icinde ZATEN bol bakteri var, NE ENFEKSIYONU OLACAK!!! Ancak ishal yapici mikroplarla kirlenmis olursa ishal olur! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Eki 2023 Saat 19:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|