Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Immun foksiyon testi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Immun foksiyon testi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Immun foksiyon testi
    Gönderim Zamanı: 10 Eki 2022 Saat 11:53
Hocam oglum 4. Yas gununu bugun kutladi,17.8 kg boyu 108 cm civari, daha oncede yazmistim sık hstalanan bir cocuk,en son 6 hafta evvel oksuruk basladi oksuruk azalsada hala devam,doktor cigerinde bisi yok dedi sadece bogazinda koyu geniz akintisi biriktigini soyledi sicak icecekler bol su vs tavsiye etti, en son 2 bucuk yil once kan verdigimiz icin alerji doktoru kan istedi, immun sistem testi imis bu testte bagisikliginami bakiliyor iki tup kan alindi sonuclar carsamba gunu cikacakmis,diyelimki immun sisteminde sorun cikti sonrasi ne olacak ? yani bir sorun ciksa tedavi sekli nedir bunun ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118595
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2022 Saat 14:24
Allerji doktorunun yaptığı tamamen, göz boyamaya yarayan, mumbo-jumbo işler. 
Eğer çocuğunuzda öyle bir hastalık olsa idi, bu yaşa kadar yaşamazdı! 
Ayrıca da; öyle bir sorun olsa idi, gelişme geriliği olurdu. 5 yaş çocuğu cesametinde olmazdı. 
"Bruton Hastalığı" diye bir araştırın. 
Diğer bir hastalık; "IgA heavy chain disease" diye geçer, o da, 10-30 yaşlar arasında görülür.
 Bu hastalıklara, meslek hayatım boyunca rastlamadım. 
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2022 Saat 23:00
Anladim hocam,peki koyu kivamli kati geniz akintisi neden olur ? Dr geniz akntisi koyu dedi,burnu hic akmiyor ama gece yutkunurken luk luk akinti sesini ben duyuyorum bogazdaki. bazen bogaz temizleme hareketi yapiyor bazen ard arda gicikli oksurup bazende tek seferde kuru oksuruyor genel durumu gayet iyi. Ama bazen soluk soluga kaliyor asiri degil, bunlarin hepsi genizdeki koyu kivamli akintidan kynaklanirmi ? Oksurugun ve burun tikaniklginin 6 haftadir gcmemesi beni endiselendiriyor. 

Düzenleyen saliç - 10 Eki 2022 Saat 23:03
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118595
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eki 2022 Saat 09:14
Neden olacak!! Sinüzit iyi tedavi edilmediğinde, önceleri 'su gibi' olan akıntı, beyaz-->yeşil-->sarı olur ve iyileşir.
Kronik durumlarda, bilhassa Allerji ve Grip (Actifed, Sudafed, Aferin gibi) ilaçları kullananlarda böyle koyu
 kıvamlı olurlar.
Bu yüzden hep anlatıyorum. SAKIN Griplerde ilaç kullanmayın.
Yapılacaklar:
5 gün İliadin damla, günde:2x2'şer damla her iki burun deliklerine damlatın. Damlatırken sırt üstü yatırın
 ve başı yere sarkar durumda olsun. Damlattıktan sonra, 1-2 dakika bekletin. 
Günde:2x1 sıcak su buharı uygulayın. 
Sümkürme hissi olduğunda sakın kuvvetli sümkürmeyin. Sümkürürken, önce burunu sıkıp kapatmayın, 
hatta hiç elinizi götürmeden sümkürün, sonra silin.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.