|
Oksuruk |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mls
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: OksurukGönderim Zamanı: 15 Mar 2021 Saat 21:04 |
|
Hocam merhaba cocugumun lenf bezi icin hemotologa gittik hatirlarsanuz atipik virosut var dedi bi ay sonra gidince atipik virositler temiz kan ve preferik yayma sorunsuz atipikler gitmis dedi sonra cocugumun oksurdugunu duyunca ne zamandir dedi bende iki uc aydur oksuruyo ama sabahlari filan dedim dedi ki oksuruk iyi birsey degil mutlaka alerjik bolume gotur ciger filmu temiz ama belki daha ileri goruntuleme gerekir dedi cocugum dort yasinda hocam rontgen temiz ama cigerde birsey olabilir mi ki bu doktordan bi turlu yakami kurtaramadim her gittigimde birsey cikariyo sizce ne yapmaliyim uzun suren oksuruk kotu birseymi cidden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2021 Saat 21:52 |
|
Resmen, PUST!!! Illaki bir sey bulacak!! "Virosit" lerden bir sey cikmadi, simdi oksurugune takacak!!
SAKIN inanmayin ve sadece benim oksuruk icin anlattiklarimi yapin.. Size soylemistim o "virositlerden" hicbir sey cikmayacagini!! Bosuna masraf, bosuna eziyet.. Sizde kabahat!! NIYE gidiyorsunuz, o kadar da tembih ettim gitmeyin diye!! Her seferinde bir sey bulacak. Tabii, tabii, "-Ileri goruntuleme" gerekir.. Baska??? Tipik sarlatan.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Mar 2021 Saat 18:33 |
|
![]() |
|
Mls
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mar 2021 Saat 00:25 |
|
Hocam cok haklisiniz sizi dinlemedigim icin o kdar pismanim ki resmen dunya parayi bosa attim ve en onemlisi psikolojikmen cok yiprandum bundan sonra siz ne derseniz o
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|