|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kırçiçeğim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Son kullanma tarihiGönderim Zamanı: 07 Ağu 2017 Saat 18:30 |
|
Hocam güvendiğimiz pastaneden her sabah ürün alıyorum. Esim kizima bu sabah cikolata almis aksam eve gelirken araba da yedi son kullanma tarihi minicik yaziyor gözükmuyor kızımda ısrarla aç dedikçe iyice bakamadım kızım yedi son kullanma tarihi 01.07.2017 yaklasik 1 ay 1 hafta gecmis tabi olan oldu sabah beni kim tutar bilemiyorum. Her hangi bir yan etkisi olur mu bilmek istiyorum elimde 2 tane daha cikolata var neler yapabilecegimi sinirden düşünemiyorum. Sadece kizim yedi birsey olur mu ne yapayim teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2017 Saat 19:38 |
|
Hic bir yan etkisi olmaz... Eve aldiginiz "Misafir cikolatalarinin" son kullanma tarihi varmi??? Aylarca duruyor, bir misafir geldiginde ikram ediyorsunuz??? Miadina bakiyormusunuz?? Miadi gecerse, alt tarafi, kalitesi ve tadi bozulur, o kadar!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|