Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lütfen yardim(öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumLütfen yardim(öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedaaytunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 216
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedaaytunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lütfen yardim(öksürük)
    Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 00:30
Hocam selam

Oğlum 36 aylık. 15 gündür oksurugu vardı çok yoğun balkanlı
3 gün önce ateşlendi özel bir hastaneye gittik zinnat verdi. 2 gün kullandık ama hiç bir iylesme belirtisi olmadı oksuruk dahada arttı ates hala 38 - 39 arası 
Genel durumu iyi değil bitkin surekli uyumak istiyo DILINDE DE AFT BENZERI 2 TANE BEYAZ YUVARLAK BISILER VAR

ÇALIŞAN bir  ANNEYIM IZIN ALDIM. oğlumu krese gondermiyorum bir haftadır

Nedir durumu lütfen yardim edin çok korkuyorum. Antibiyotik kestim

HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118683
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 00:38
Siz hic; oksuruk veya ates sikayeti ile Turkiye'de bir Hastaneye gidip de, antibiyotik yazilmayan kimse gordunuzmu???
Her oksuren; Astim veya Bronsit.
Her atesli hastalik;Antibiyotiklik.
Her kusan hasta; Reflu..
Her dokuntusu/ kasintisi olan; Allerjidir.
Her ishalli; Dizanteridir ve Flagyl yazilir..

Zaten bu 5 Teshisten baska da bir teshis bilmezler.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedaaytunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 00:41
Eski maillere bakın diceksiniz bal veriyorum surekli sıvı bunun yanında cold_mix 

Ama cocuk uyurken bile nefes alamıyo burnunu sumkuremiyor henüz. Cold mix sıcak buhar fayda etmiyor DEDIGIM GIBI DILINDE DE AFT VAR PIRALDIN sürdüm. Inanın çok korkuyorum. Nefes alıp vermesi çok hızlı. Götürdüğünü hastane florance night... tekrar görürsem yarış verecekler doğru teshis edilse guvensem hemen goturucem. Bronsiolit başlangıcı dediler zinnattan sonra daha beter oldu

Dilde pas lekesi yok temiz. Yalnızca aft var beyaz 2 tane

Düzenleyen sedaaytunc - 07 Ara 2015 Saat 00:49
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118683
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 04:19
SAKIN; Antibiyotik kullanmayin, ve hicbir "Soguk alginligi, Oksuruk, Balgam inceltici veya Allerji ilacini" vermeyin...
Burnu tikanirsa, agizdan nefes alir...
Yaptiklariniza ilaveten; yastigini yukseltin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sedaaytunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 11:04
Tmm çok teşekkürler

Düzenleyen sedaaytunc - 07 Ara 2015 Saat 11:05
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.