|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2015 Saat 15:50 |
Hocam siz hayatimizda olmasaydiniz kafamizdaki bunca soruya nereden cevap bulabilirdik bilmiyorum. Simdiden tesekkur ediyorum. Iyiki varsiniz...
1- Hocam Bexsero asisi Turkiye ye geldimi acaba. Gundemi takip etmeye calisiyorum, gelmedi diye biliyorum. 2- Gun icerisinde, elektronik aletlerden aldigimiz radyasyonu, geceleyin zifiri karanlikta uyuyarak atabiliyormusuz. Yani gece lambasi yakmamali isikta uyumamaliymisiz. Dogru mudur? Dogru ise yandik. Hangi cocuk isterki karanlikta uyumayi :)
Düzenleyen de-met - 15 Eki 2015 Saat 15:51 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bildigim kadari ile gelmedi.. Bu tip asilar, genellikle gerek oldugunda getirilin. Senelerden beri, Turkiye'de: Meningokok Salgini gorulmuyor. Turkiye'deki sahtekar doktorlari gordunuz.. Hem gereksiz hemde bir ise yaramayan asilarla milleti nasilda kazikladilar.. Boyle millete, boyle doktor.
2- Palavra. Bunu soyleyen salak, daha radyasyon ile radyoaktivite arasindaki farki bile bilmiyor.. Cisimlerden yansiyarak, goruntu saglayan isinlar(fotonlar)da, radyasyondur. Dunyamiza erisen; Gunes isigi da radyasyondur.. AMA, hicbiri radyoaktif degildir. Boyle salaklari ciddiye bile almayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|