|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: dv3Gönderim Zamanı: 09 Şub 2015 Saat 23:43 |
|
mrb hocam kızım 12inci ayını 16gün geçti ve dv3 devam edelim mi bunun yanında ferro kullanmadım hiç size sormuştum gerek yok demiştiniz bu saatten sonra ne önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Şub 2015 Saat 18:55 |
|
Elinizde, kaldi ise, Dvit3 Damlalari bitirin, ondan sonar; 1 ampul Dvit3 icirin ve her sene tekrarlayin.
|
|
![]() |
|
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 11:39 |
|
bu ampul dv3 tek seferde vercem galiba.yanlış hatırlamıyorsam siz bizede önermiştiniz çünkü bendede demir eksikligi var birde 8 yaşında kızımada kullanabilirim degil mi.??
|
|
![]() |
|
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 11:44 |
|
mrb hocam size 12aylık kızım için dve3sormuştum 8 yaşındaki kızımada aynı şekilde kullanabilirmiyim.yanlış hatırlamıyorsam siz bizede önermiştiniz çünkü bendede demir eksikligi var bana da fayda eder mi.
eczanaden istedik şu şekilde verdi:devit-3 İ.M/ORAL AMPUL 300.000 I.M/ml budur degil mi. tek seferde vercem galiba.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 19:06 |
|
Istanbul Universitesinin, eski hocalari gibi; Demir ile Dvitaminini karistirmayin...
D vitamin ayri bir sey, Demir baska sey.. Evet; O Dvit3 ampulunu bir seferde icireceksiniz. Eski mailleri de okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|