|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2014 Saat 12:29 |
Merhaba hocam;
Kızım 10 aylık. Sayenizde 6 aydır hiç doktora gitmedik, sadece bir kaç defa sağlık ocağına gittik. 2550 gr 49 cm olarak doğan kızım şuan 8600gr 71cm. Çoğunlukla anne sütü alıyor. Ek gıda sevmiyor ama biraz biraz yediriyorum. Gelişimini değerlendirebilir misiniz? Son zamanlarda ağzının kenarında resimdeki gibi kızarıklıklar oluşuyor. Alerji yapacak değişik bir gıda da vermedim. Sebebi ne olabilir? Önemli midir? Teşekkürler ![]() ![]() |
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji ile bir alakasi yok.... Ya silerken tahris oldu, veya devamli o bolgeyi dili ile yaliyor..
Her iki durumda da yapilacak olan aynidir, kullandigi pisik kreminden, gunde 3-4 sefer ince bir tabaka surun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|