Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan Tahlili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKan Tahlili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: Kan Tahlili
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 09:44
sayın hocam kızım 24 aylık. Bu güne kadar ben hiç kan tahlili yaptırmadım. Bebekken 7 aylıktı doğum yaptığım hastanenin çocuk bölümüne götürüyordum rutin kan testi yapacaz dediler ben size danışmıştım o zaman yaptırmadım. sağlık ocağındaki aile hekimine danışmıştım 1 yaş bittikten sonra yapılıyor dedi gerek yok dedi yaptırmadım. İlerleyen zamanlarda bizi kan vermeye sebep veren bir rahatsızlığımız olmadı. Kısacası hiç kan vermedik. size danışmak istedim kan değerlerine baktırmaya gerek varmı ? siz ne derseniz onu uygulayacağım. Saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 19:36
Boyle bir; "rutin kan testi" diye bir sey yok.
BUNU YAPAN SAHTEKARLAR:
1- Hastahane bashekimleri: Hastanelerinde calisan butun doktorlari, her hastadan tahlil istemeleri icin taciz ederler.
2- Ozel doktorlar: Hepsinin, laboratuvarlarla anlasmalari vardir, komisyon alirlar.
3- Devlet hastanelerinde; "Performans" alabilmek icin her onune gelenden tahlil isteyenler.
4- Cahiller: Ne teshis koyacagini bilemeyen ve belki tahlillerle bir yere varabilecegini sanan zavallilar.   

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2013 Saat 20:43
Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2013 Saat 21:07
Sayın hocam ben sizin bu görüşlerinizi bildiğimden zaten kolay kolay teslim olmuyoruz. Ben yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Evet kızım 24 aylık ama hiç kan testi yaptırmadık. Çocukların damarlarını acemi hemşirelerin zar zor bulup delik deşik ettikleri ortada . Dün haberlerde en çok antibiyotik kullanımı Türkiye'deymiş. Röportaj yaptıkları doktorlar antibiyotik kullanımın zararlarından bahsediyorlardı aklıma siz geldiniz hemen.İyiki varsınız.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2013 Saat 00:32
Benim hastalarimin; %80'den fazlasi, cocukluklarinda hicbir tahlil yapilmadan, ergenlige ulastilar.
Gunumuzun; sahtekar doktorlarina prim vermeyin..
O roportaj verenlerede kanmayin, mikrofonu gorunce baska, recete yazarken baska soylerler.. Her zaman soylerim, bir gun gelecek, simdi yapilan sahkarliklari yapanlarin tumu, yapmadiklarini iddia edecekler. O yuzden, bu sahtekarlari iyi mimleyin. "Balik hafizali" olmayin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.