|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ferse ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 16:26 |
mrb ark ben bu siteye yeni üye oldum. dr kadir tuğcunun yazılarını okudum yorumlarını beğendim. onunla nasıl irtibata geçebiliriz. benim ikiz kızlarım var beslenme ile ilgili sorunlar yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5237 |
![]() |
Kadir Bey'in adresi; Bağdat Cad. No:312/27 Caddebostan İstanbul
Telefon : 0 216 385 55 47
|
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
![]() |
|
ferse ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() |
tşk
|
|
![]() |
|
hafsa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() |
forum neden kıtlenmıs kadır beye sorlarımızı soramayacakmıyız?
|
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
arkadaşım Dr Bey yurtdışında 3 haftalığına ondan forum kilitlendi
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zehra_80 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() |
merhaba,
kadir bey in muayne ücretini bilen var mı?
|
|
![]() |
|
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2478 |
![]() |
Telefonla ofisinden sorabilirsiniz... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|