|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sarca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2009 Saat 22:35 |
merhaba doktor bey, 36 aylık oğluma 1 ay arayla yarımşar 2 doz mevsimsel grip aşısını yaptırmıştık. 10 gün öncede domuz gribi aşısını yaptırdık. acaba tek doz domuz gribi aşısı korumada yeterli olurmu 2.doz şartmı. daha önce aşı olduğu için tek doz bağışılık sağlamış olabilir diye fikir beyan edenler var. yan etkiler korkutuyor ve gereksiz yere risk almak istemiyorum. zatem çevremde aşı yaptırdım diye gaddar anne pozisyonuna düştüm. fikirleriniz benim için çok değerli. Ayrıca domuz gribi aşısını bende yaptırdım ve ben de aşıdan 2 gün sonra sağ bacağımda ve kolumda uyuşma his kaybı gibi rahatsızlıklar oldu zaman zamanda devam ediyor, tabi aşıdan olup olmadığına emin olamadım ancak yan etkilerinde sayılan kas hastalıkları ,sendromlar vs korkutuyor. 2. dozda oğlumda böyle birşey yaşarsam diye uykularım kaçıyor. cevabınızı sabırsızlıla bekliyorum, yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
küçük kanaryam ![]() Elmas Üye ![]() minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8555 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=110&title=asilar
merhaba yukarıda verdiğim linkte aşılar ve dozları ile ilgili kadir beyin yorumları mevcuttur.
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
![]() |
|
sarca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() |
sibel hanım aşılar bölümünü okudum ama sorumun tam yanıtımını bulamadım. yardımlarınız için teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() |
İkinci dozun yapılması, oluşacak "bağışıklığı" daha da yükseltmesi bakımından önemli.. Yaptırmanızı tavsiye ederim. Korkmayın, hiçbir şey olmayacak...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|