Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uyumama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUyumama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 72
Mesajın Direkt Linki Konu: Uyumama
    Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 11:01
Merhaba dr bey daha bundan 15 gün önce idrar kültürü ile ilgili yazmıstım üreme vardı .10.000 e.coli
ilac vermişlerdi zimaks kullanmıstık .tekrar yaptırdıgımızda yine üreme 10.000 çıkmıstı .size danısarak dr verdıgi antibiotiği kullanmadık .Kızım 27 nisan dogumlu  yarım saat aralarla sürekli uyanıyor gözleri kapalı aglıyor biraz emiyor yatagına koyunca tekrar aglıyor gündüzleri uyutmuyorum  gece uyusun diye uyumuyo gözlerini ovusturuyo küçücük oluyo gözler uykuya bir türlü dalamıyor .Başka bir sorunmu var acaba lütfen yardım edin

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 13:15
Boşuna ilaç kullanıyorsunuz. İYE olduğunda, koloni sayısı10 000 değil, 100 000 olur. Hiçbirzaman İYE olmadı..10 000 üreme, dışardan bulaşma anlamına gelir.
Yukarı Dön
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 16:03
Dr  beyilaç kullanmıyoruz siz kullanmyın dediniz kızımın huysuzlugu uykusuzlugu devam ediyor.ne gece nede gündüz uyuyor .dün geceden beri 2 saat uyudu başka bir sorunmu var acaba
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 11:02
Sorun İYE değil, Gaz, kulak veya nezle geçiriyor olabilir... Hatta aç kalıyor bile olabilir..

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 30 Eyl 2009 Saat 11:03
Yukarı Dön
bugdaysarisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 11:27
benim kızımdada aynı soorun var mesela dün gece 01 :00 dA KALKTI SABAH 9 DA YATIRDIM DALIYOR YATAĞA KOYUYORUM AĞLIYOR GÖZLERİNİ AÇMADAN AĞLIYOR MEME ALMIYOR hiç bi şekilde susturamadım dr a götürük bi sorun yok bide ek gıdalara geçiyoruz artık 6 aylık oldu ama istemiyor aç ama almıyor meme veriyorum hemen emiyor
ne yapacağımı şaşırdım neden uyumuyor napacam bilmiyorum 6 ay bitti sipraktin versem bi zararı olurmubi fikir verin dr bey teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 12:52
Sipraktin için acele etme, aç kalıyor olabilir, belki sütün azaldı o yüzden  emmek  istemiyordur. Kutu sütlerinden bir 50ml. dene bakalım alacakmı...

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 01 Eki 2009 Saat 09:20
Yukarı Dön
bugdaysarisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 13:46
gündüz emiyor ama gece emmiyor 1 haftadır böyle kutu süt aldım 1 saat önce şimdilik içmedi  ama içer diye düşünüyorum  sütümün azalmasına gelince yutkunma sesi geliyor ama belliki doymuyor sütü birazdan tekrar vereceğim sonucu yazarım çok teşekkürler
Yukarı Dön
karaca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 23:07

Heycanla cevabınızı beklıyorum Cry
dr bey kızım 5 ay 3 günlük 64 cm boy  sadece anne sütü alıyor su bile vermiyorum  kulakta akıntı yok nezle de degil

gazımızıda cıkarıyoruz sadece gecelerı aglıyor gözler kapalı aç kalıyor olabilir  dogdugundan beri kaka yapmıyor gliserinli fitille yapıyoruz 4 ay boyuncada kolikten çektik damakları beyazladı salyamız çok artı diş çıkarıyor olabilirmi sizi takip ettigim kadarıyla diş ateş agrı yapmaz diyorsunuz bu gece 1 çay kaşıgı carpol verdim uyuyacakmı diye verebilirmiyim .
ben ek olarak kızama ne verebilirim süt gaz yapar diye  korkuyorum  teşekkürler

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.