Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - konuşma bozukluğu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkonuşma bozukluğu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Konu: konuşma bozukluğu
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2008 Saat 10:35
Dr.bey öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum..25 aylık kızım 2-3 aydır konuşuyor,şarkılar söylüyordu,her kelimesi net anlaşılmasa da çoğunluk anlaşılıyor ve bir poblem yoktu,yanlız bayramdan önceki hafta konuşması bozulduCrykekelemeye başladı,dışarıdan farkedilir şekilde bir bozukluk var şuanda konuşurken sanki söyleyeceğini unutmuş gibi duraksıyor,bulduğunda söylerken zorlanıyor,hatta kekeliyor,çalışan bir anneyim,uzun bayram tatilinde beraber olacağımız için belki değişir dedim ama değişen bişey olmadıCrybazı gün az olsada,mesela dün sürekli oldu..neden kaynaklanır,o hafta farklı bişey yaşamadı kızım,geçici bir durummudur,ne yapmamı tavsiye dersiniz...çok teşekkürler..
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2008 Saat 10:36
Atlamadan ekliyim acaba yeni kelimeler mi zorluyor diyorum ama önceden çok net ve rahat kullandığı kelimelerde de aynı sorun var..
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118593
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2008 Saat 12:45
6 kekemeden biri kız, beşi erkektir. Kızlarda daha çabuk düzelir. Siz sabırlı olun ve kekelediği zaman yüzünüzde hiçbir ifade değişikliği olmasın.Birşey anlatırken, sabırla dinleyin, asla düzeltmeye çalışmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.