Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sut dişi ve bıngıldak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71624
Tarih: 16 Ara 2025 Saat 19:31


Konu: Sut dişi ve bıngıldak
Mesajı Yazan: Yurtbegendilayda
Konu: Sut dişi ve bıngıldak
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2022 Saat 12:16
Değerli Kadir hocam daha önceki yazılarınızı bulamadığım için soruyorum kusura bakmayın.  5 yasinda ogluma 2 hafta önce ampul kırıp icirmistim daha öncede 1 bucuk yaşındayken içmişti yılbaşının olduğu gün dışım sallanıyor dedi . Sorum şu ki sut dislerini saklatmakla ilgili yazı okumuştum gerçekten saklasak ise yarar mı acaba nasıl saklayabilirim? Daha önce size yazmıştım 8 aylıkken düştüğü için tomografi çekmişlerdi şimdiye kadar 3 kere röntgen çektirmişiz bisey olur evladıma diye çok korkuyorum hocam sut dişi kök hücre yazilari okudum ama önce size danışmak istedim.
Bende bu arada emziriyorum ailecek ampul içtik eşimde 5 bucuk aylik oglumun doğduğunda bingildagi kucuk demişlerdi simdi kapanmak üzere dediler oda dis çıkarttı d vitamini damla olarak vermeye devam edeyim mi ? Bas cevresi gecen aya oranla 1 cm büyümüş 43 cm suan. 



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2022 Saat 19:43
1- Erkeklerde, "sunnet derisi" cok daha iyi is goruyor. Sunnet sart bir islem degildir. 
Dislerini herhangi bir kutuya koyabilirsiniz.
2- Turk doktorlari artik; hasta muayene etmesini bilmiyorlar!  Selam verseniz, tahlil, Rontgen, Tomo, MR,
artik hastanede ne kadar cihaz varsa hepsine sokuyorlar! Care?? Sudan sebeplerel GITMEYIN! Bana sorun.
Veya, yazdiklarimi okuyun. 
3- "Bingildak" sahtekarligini bilhassa Saglik oacaklarindaki ebe ve hemsireler, doktorlari az is yapiyorsa, 
sirf onlara is cikarabimek icin yapiyorlar. 
SAKIN INANMAYIN.
Onemli olan; "Bas evresidir"..  Sizin cocukta da, normal sinirlar icinde. 
Birde; kasten yanlis olcen HABIS saglikcilar var! O yuzden akliniza yatmadiginda, bir terzi mezuru ile
 kendiniz olcun. En genis capi olceceksiniz. 



Mesajı Yazan: Yurtbegendilayda
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2022 Saat 22:26
Iyi ki varsınız Kadir bey her sorumuzda sıkıntımız da yanimizdasiniz. Artık akıllandım ama iş işten biraz gecmis oldu büyük oglum da herseyi denediler. Keşke sizi daha önce tanısaydım. Internette de tuhaf tuhaf yazılar çıkıyor direk kromozomlara etki ediyormuş bebekler için daha büyük bir riskmis. Hatta girenler ilerde mutlaka kanser oluyormuş anomali dogumlari gerceklesiyormus vs. Bu kadar tehlikeliyse neden soktuk diye surekli kendimi suçluyorum. Umarım ilerde kotu olumsuzluğa karşılaşmayiz. 
Bingildakda Aynen dediğiniz gibi Kadir hocam ebe kapanmış çocuk dr u bir görsün mutlaka haber ver ama dedi direk size yazdım. Elimle baktım tam kapanmamış ama cok az geliyor ebe ölçerek bende baktım iki kere ölçüm yaptırdım. 



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat