Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ağız kokusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAğız kokusu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tunajade Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tunajade Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ağız kokusu
    Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 19:36
Dr bey merhaba, sorularıma cvp Verdiğiniz için cok teşekkür ediyorum.. Ilk sorum kızım tam 3.5 yasında şükür herseyi cok iyi gidiyor boy kilo olarak suanda 3 yas ileride Gelişimi. Malum kış ayı yuvaya giden cocuk oldugu içinde cok sık hasta oluyor genelde virüs oluyor zaten. Bu aralar yine burnu akıyor boğazı gıcık yapıyor ve ağzında koku var doktoruna götürdüm hiç birşeyi yok normal gecer dedi bende geçmesini bekliyorum artık ama bu ağız kokusu olayı nedir acaba siZden fikir almak istiyorum.. Birde akşamları yattığı zaman bacağını gösteriyor anne ağrıyor diyor kaval kemiğini gösteriyor sanırım büyüme ağrısı bunlar bunun için internet yazıları okudum içimi biraz kararttı Lösemiden bahsediyor Buda moral bozucu oldu biraz. Ağız kokusu ve bu ağrılar için ne yapabilirim???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118680
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2015 Saat 22:22
Siz sadece benim yazdiklarimi okuyun, bu sualler HER HAFTA SORULUYOR...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.