Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bogaz hrıltısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbogaz hrıltısı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin0144 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07 Mar 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: bogaz hrıltısı
    Gönderim Zamanı: 29 May 2009 Saat 20:01
merhaba hocam benım bebegım 7 aylık 9.5 kılosu boyu 71 cm
bogazında hırıltı ve ses kısılması  oohafıf oksuruk  vardı dotora goturdum augmentın bıd ve brıcanly verdı bundan 2 hafat once yıne vardı antıbıyotık kullandım ve gectı yanında soguk buhar vermıstık.
tekrardan kullanmama gerek varmı?soguk buhar yeterlı olurmu?bırde bızım aılede genız etı rahatsızlıgı var doktor bundada olabılecegını ve ılacları mutlaka kullanmamı ıstedı suan ne yapmalıyım?yanıtınız beklıyorum ona gore ılaca baslayacagım. tesekkurler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118585
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 09:30
Sadece serum fiz. ve yastığına 2 damla "Cold-mix "damlatmanız yeterlidir. Ateşi olmayan çocuğa neden antibiyotik verilirki??? 7 aylık çocukta geniz eti olmaz... Bricanyl ise Astım ilacıdır, oda bu yaşta olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.