|
Düşmeyen ateş boğazda beyazlık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mrvgvz
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Düşmeyen ateş boğazda beyazlıkGönderim Zamanı: 10 Haz 2024 Saat 10:11 |
|
Hocam kızım 5 yaş dün akşamdan beri dirençli ateşi var parol verdiğim halde düşmedi 39 civarında en fazla 38 e düşüp tekrar yükseliyor boğazına baktım sağ tarafında beyazlık var ama ağızda koku yok genel durumu kötü çok halsiz her yerim ağrıyor diyor 1 yaşından beri ateş atakalri vardı en son pfapa dendi ateslendiginde prednol veriyorduk ama hiç içime sinmiyordu 1 senedir ateşlense bile hafif geçiyordu bir günde atlatiyordu antibiyotik prednol vermiyordum şimdi baya şiddetli dirençli ateşi ve genel durumu kötü ne yapacağımı bilemedim hocam atak midir yine hiç düşmezse ateşi prednol vermeli miyim ya da antibiyotik gerekir mi diye dilini ekliyorum
Düzenleyen mrvgvz - 10 Haz 2024 Saat 10:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Haz 2024 Saat 12:14 |
|
Kesinlikle antibiyotik gerekmiyor!
SAKIN ateşli durumlarda kortizon kullanmayın.. Bazı sahtekar doktorlar, sırf halkı kandırıp, sanki kortizon kullanıyorMUŞ gibi yapmak için ağızdan Prednol verirler. Bu ilaç ağızdan hiçbir etki yapmaz. Sakın böyle; mumbo-jumbo işlerle uğraşmayın. Viral bir hastalık geçirıytyor. EĞER bademcik üstünde hakikaten beyaz oluşumlar gördü iseniz bu; Enfeksiyöz Mononükleoz denilen bir viral enfeksiyondur. 1 hafta kadar ateş yapar. Bunun ile ilgili cevaplarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|