Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - En doğru burun açma yöntemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

En doğru burun açma yöntemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aydeya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aydeya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: En doğru burun açma yöntemi
    Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 16:49

Hocam merhabalar.  1 ay 22 günlük kızım için en doğru burun açma yöntemi nedir. Serum fizyolojik poşetinden şırıngayla çekip basınçla burnuna vermek mi? Küçük serum fizyolojik tüplerinden 10’ar damla damlatmak mı? Şimdiye kadar bu ikisini uyguladım. Aspiratör kullanmadım. Aşırı bir tıkanıklıktan söz etmiyorum. Her bebekte olan cinsten arada hırıltılı nefes alıp rahatsız hissedince açıyorum. Bu durumda ve bu yaştaki bebek için en doğru burun açma yöntemi nedir? Tıkanmasa da arada rahatlatmak için açmalı mıyım? Dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Bu konuyu genel olarak açıklayıp önerilerde bulunursanız çok mutlu olurum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120137
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2024 Saat 19:37
Yuzbin kere ANLATTIM!!! Cocuklara ASLA basincli sistemleri kullanmayin!! 
Sinuzit veya Orta kulak iltihaplarina yol acarsiniz.. Turk doktorlari tarafindan kasten verilir!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.