|
Balgamlı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eki 2023 Saat 23:38 |
Hocam merhaba 6 ay 10 gunlük oğlum var ablası kreşe gidiyor onda öksürük genız akıntısı vardı oğlumada gectı 4 gun falan oluyo doktora sadece ciğerleri dinletmek için goturdum hırıltısı var hafıf onun sesı geliyor dedı serum fizyolojık kullan dedi bıde eger cok istersen prospan bitkisel surubı al dedi.
Şurubu almadım sadece fizyolojık yapıyorum nebülüzotöre de damlatıp serumu solutuyorum bugun burnu akmaya basladı cıkaramadıgı ıcın bne cektım hep. ama öksürüğü balgamlı devam ediyor ne yapabilirim sadece emiyor bu arada ek gıdaya tadımlar yapıyoruz. Baslarda bu kadar öksürmğyodu sanki suan daha fazla ne yapıcam bilemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
2-3 hafta surecek, SAKIN o Turk doktorlarinin "bitkisel" sacmaligina kanmayin.
Afyon'da BITKISEL!! Hem de mis gibi bitkisel! Sadece: Limonata tarzinda "Limonlu bal"verin, Bal ile ilgili sacmaliklara inanmayin. Yastigini yukseltin ve basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Serum fiz: burun deliklerine, 10'ar damla damlatin. Nebulatozor kullanmayin, hele serum fiz damlatmak cok komik!(Tipik Turk doktor icadi) Illede tuzlu buhar (!) yapacak iseniz, su haznesine 1 corba kasigi tuz atin!!! Serum Fiz damlatarak, o suyun tadi bile degismez.
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok teşekkür ediyorum.
6 yasında kı kızımın kulagı agrıdı onu ılladın ıle hallettik ama na geniz akıntısını durduramıyorum durmadığı ıcınde öksürüyo cok geceleri
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|