|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2023 Saat 19:18 |
|||
hocam ben sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım... önümüzdeki hafta izmirde endokrine randevu aldım.. orada tahlillerimi yenileyip size atacağım haftaya... ama burdaki şeker kafamı kurcaladı. 21 martta yaptırmıştım ve griptim. Tahlilim aç karnına yapıldı.
Düzenleyen leyli - 15 Nis 2023 Saat 19:27 |
||||
![]() |
||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118573 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Glikolize Hemoglobin degeriniz (eger dogru bakildi ise) yuksek.
Ben olsam BASKA ozel bir Laboratuvarda tekrar baktiririm. Gene yuksek cikarsa, bir Dahiliye doktorunun gormesi gerekir.
|
||||
![]() |
||||
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Hocam ne anlama gelir onun yüksekliği
|
||||
![]() |
||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118573 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Seker hastasi oldugunuz anlamina gelir!
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|