|
kan tahlili |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
EMINE
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kan tahliliGönderim Zamanı: 05 Mar 2023 Saat 14:40 |
|
Hocam Merhaba, Çocuklarımı izinle büyüttüm,şimdi kendim için danışmak
istiyorum.Size sormadan ilaç almak istemiyorum.(38 yaşındayım,1.65 boy,63
kiloyum.Genel bi rahatsızlığım yok,alerjik bi bünyem var ancak ilaç kullanımını
gerektirecek bir durumum yok ) Kan tahlili sonuçlarım ekte olup B12 eksikliği için ilk 5
tane iğne yazdı. Bu iğneler bitince de
her ay 1 tane iğne olmamı söyledi Demir içinde 2 kutu devıt -3 1 ml 1 ampul 1 ay ara ile almamı
söyledi. B12 için her ay sürekli iğne olmalımıyım,d vitamini de sene
de 1 ampul alsam yeterli mi Ayrıca hocam sağ diz kapağımda ödem olmuş,ağrı yapıyor.Mr
çekildi kıkırdakta hafif zedelenme varmış.Birde doğuştan kemik varmış
yanlarında.Bunlardan ağrı yapıyormuş.Fizik tedavi ve buz kompleksi önerdi. Dizim için tedaviyi ve diğer ilaçları size danışmadan almak
istemedim. Teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2023 Saat 18:25 |
|
SAKIN; o doktorun soyledigi hicbir seye inanmayin, verdigi hicbir ilaci da kullanmayin!!
Hgb:13.8g/dL ve bu doktor, HALA Demir ilaci verme pesinde. Bu kadar cehalette ancak Turkiye'deki Tip fakultelerinde tahsil ile mumkundur. (bunu aynen iletin)!! SAKIN; o doktorun B12 icin soyledigi hicbir seye inanmayin... B12 eksikliginde (sizin yaslarda olmaz, 70 yas uzerinde olur) Pernisiyoz anemi denilen ve demir tedavisine cevap vermeyen bir anemi olur. Sizde anemi YOK!! O doktor NE SACMALAYIP DURUYOR?? Laboratuvar deseniz, oda ayri bir sahtekar. Dvitamini seviyelerini iyi sacmalamis. 10ng/dL ye bile normal diyor!! Evet, kesinlikle 1 ay ara ile toplam 2 ampul Dvit3 icin. Sakin igne olarak vurdurmayin! Istenen ideal D vitamini araligi:50-100 arasidir, sakin bu konuda, Turk doktorlarina inanmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|