|
İki farklı soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2023 Saat 00:58 |
Hocam merhaba iki farklı sorum olacaktı kızımın avuç içinde soyulmalar oluyor bunlar önce ince bir tabaka halinde kabuk bağlar gibi sonra kızım soyuyor yada kendi haline soyuluyor bu durum sürekli tekrar ediyor iyileşiyor biraz zaman geçiyor mesela iki hafta kadar sonra yine oluyor korkulacak bir durum var mıdır ne yapmalıyım ikinci sorum ayak bileğinde sanki böcek ısırması gibi birşey çıkmış kaşıntılı gündüz babannesinde olmuş akşam eve gelince farkettim sizce bu nedir uyuz olan biriyle temasımiz oldu ama üstünden 5 hafta geçti o yüzden işkillendim açıkçası uyuz yavaş ilerleyen bir hastalık mıdır yoksa belirti vermeye başlayınca tüm vücutta döküntüler oluşur mu? Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim
Avuç içi ve ayak bileğini ekledim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118585 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Avuc icleri: Her banyonun sonunda, avuc iclerine kese yapin.
2- Bacaktakiler; hasere isirmasi. Kasindiginda, Fenistil jel surun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2023 Saat 01:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|