Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tekrar eden grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tekrar eden grip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bihter emiralioglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bihter emiralioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tekrar eden grip
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 22:59
Oğlum 29 kilo..birinci sınıfa gidiyor okul başladığından beri grip öksürük balgam devam ediyor bitiyor tekrar...bu hafta yine oldu..ateşi hiç yok..balgamlı öksürük var gıcık yapar tarzda...gece annem oksururken göğsün aciyor diyor..doktora götürsem bir ton ilaç verirler..ne yapmalıyım göğüs acıması öksürürken neden oluyor ..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118683
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 03:55
Oksurugun titresimi gogus adelelerinde agri yapar. 
Sicak buhar iyi gelir. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bihter emiralioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2022 Saat 10:05
Cold mix,sıcak buhar uyguluyorum.. ateş dünden beri 39.1...surekli uyuyor.. öksürük şiddetlendi.dili beyaz koku ateşte olunca antibiyotik kullanayım mi hocam diye soracaktım..eski yazıları okuyorum tam bulamadım..bu seneki gripler nasıl hocam..doktora goturmedik..hastaneler çakılı doktorlar iki poşet ilaç yazıyor..

Düzenleyen Bihter emiralioglu - 13 Ara 2022 Saat 10:18
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2022 Saat 19:18
Yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bihter emiralioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 11:43
Sağlık ocağına götürdüm grip dedi..enfluvir ilacını verdi... eşim de hastalandi o doktora gitti hastaneye onada enfluvir vermiş...çocuğuda kullan geçmez demiş...enfluvir çocuğa kullanayım mi .
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bihter emiralioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 11:50
Yazılarınızda ilk 3 gün içinde kullanilirsa yazıyor diyelim ki kullanmadım birşey olur mu..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bihter emiralioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2022 Saat 19:53
Hocam 5 gün tam ateş düştü diye sevindim..38.5 ateş ve çok halsiz.gozlerinden yaş geliyor..burun akintidi..hapsurma..kusmadi  ishal de yok..ama hep bulantısı var...hastaneye gitmek istemiyorum hocam ama korkuyorum..ne olursa hastaneye gidelim..ağzında koku var..ateş dilde beyaz ama ...

Düzenleyen Bihter emiralioglu - 16 Ara 2022 Saat 01:28
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2022 Saat 03:46
Grip. 3 gecti sie, Enfluvir gereksiz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.