|
Bronsiolit ilaçsız gecermi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Melek57
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 446 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bronsiolit ilaçsız gecermiGönderim Zamanı: 14 Nis 2022 Saat 23:58 |
|
Hocam biliyorum yazılarınızda bronsiolitinde tedavisi grip tedavisi gibi yaziyor hep peki hocam bugune kadar her bronsiolit oldugunda antibiyotik ve astim ilaclariyla düzelen 16 aylik bebek bu saatten sonra o ilaçları bırakınca iyilesirmi bal limonla duzelirmi gecermi bu öksürük hirilti cok çaresiz hissediyorum basta hata yaptık her bronsiolit ve kulakta iltihap var denince verilen tum ilaclari kullandık ama tamda dediginiz gibi sahte bir iyilik hali yaratıp ilaçları biraktiktan sonra bir ay dolmadan sil bastan başlıyor sikayetler simdi gene 15 gundur suren burun akintisi sonrasi öksürük hirilti basladi hangisine görürsem ayni islemleri yapacaklar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2022 Saat 04:28 |
|
Bronsiolitin bir tedavisi yoktur. Astim ilaclari ve Kortizonlarla, sahte iyilik halleri yaratir, size; "mavi boncuk"
dagitirlar.. Siz de, "Aman ne iyi doktor, sip diye iyilestirdi" diye hayranlik duyarsiniz. Hirilti'nin HICBIR onmi yoktur! Onemli olan solunum sikintisi olup-olmadigidir! Sakin Turk doktorlarina inanmayin. Makale ve Forum yazilarimi okuyun. Sadece, Serum Fiz., Limonata seklinde (Limonlu Bal) ve ColdMix yeterlidir. Evet, Turkiye'de doktorlarin HEPSI boyle sahtekarlik yaparlar zira Tip Fakultelerinde,bu sekilde egitim aliyorlar!
|
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2022 Saat 10:20 |
|
Cok haklisiniz hocam aynen dediginiz gibi oldu iyilesti diye sevinirken bir ay olmadan tekrar ayni sikayetler peki hocam solunum sıkıntısı olursa ne yapmak lazim bugüne kadar olmadi cok şükür bal limonu günde kac kere verebilirim özellikle sabahlari uyandığında cok öksürüyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2022 Saat 18:21 |
|
Olursa, dusunuruz. Simdi durup-dururken 2 sayfa YAZI yazamam!!!
Okuyun. Oksuruklu Hastaliklar tablosunu inceleyin. |
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2022 Saat 18:42 |
|
Cok teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Nis 2022 Saat 17:21 |
|
Hocam oglum uykudan uyanınca öksürüğü cok oluyor bazende gece sabaha karsi oluyor yarim saat falan sık sık öksürüyor sonra geçiyor gun içinde tek tuk oluyor sanki cigerden geliyormus gibi şiddetli şiddetli öksürüyor gunduz uykularindan sonrada ayni şekilde uyanınca öksürüyor öksürük tablosuna baktigimda basit grip diye geçiyor bal limon veriyorum burnunu acik tutuyorum ama genede korkuyorum bronsiolite çevirir diye😔 baska yapabileceğim birsey varmi hocam
|
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Nis 2022 Saat 11:12 |
|
Merhaba hocam oglumun öksürükleri baya azalmisti dün gece uyuturken hicbirseyi yoktu sabah saat 6 da aglayarak uyandi midesi bulanıyordu ogurup kustu bide kusarken cok siddetli öksürüğü vardi sonra ustunu basini değiştirip emzirdim uyudu saat 8 buçukta uyandi iyiydi bir iki saat sonra gene midesi bulandı öksürük kusma bir arada oldu istahida gitmis kahvaltı yapmak istemedi emdi sadece uyuyor suan iki gündür de kakasi cok kötü kokuyor ishal gibide degil ama her zamankinden farkli kötü kokuyor ilac falan vermedim ne yapabilirim hocam lutfen yol gösterin 😪😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Nis 2022 Saat 18:26 |
|
Basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
Yatmadan evvel, sicak su buhari uygulayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|