|
10 yaş çocukta sık hastalanma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
akasya2213
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 10 yaş çocukta sık hastalanmaGönderim Zamanı: 17 Mar 2022 Saat 23:43 |
|
Hocam merhaba
2012 doğumlu oğlum şu an 30 kg. 138 cm. Çok iştahsız az yiyen bir çocuk. O kadar cok hasta oluyor ki inanin tahammülüm kalmadı. Ocak 15 te influenza oldu çok kustuğu icin serumla ayağa kalkti. Tam iyileşti derken Şubat 15 te yine hasta oldu yine serumla ayağa kalktı. Ve şu an burnu tıkalı sanırım yine hasta olacak. Çalışan bir anneyim zaten çok zor bir hayatımız var ilave bu hastalıklar olunca tükenmiş hissediyorum. 1- Bağışıklık sistemi ile ilgili bir problem olabilir mi? 10 yaş bir çocuk için bu kadar sık hastalanmanin normal olmadığını düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz? 2- Her ateşli hastalıkta bu çocuğun kusması normal mı? Baska çocuklara bakıyorum öksürük burun akıntısı ile atlatıyorlar bizde hep kusma ve sonu serum. Acaba midesi ile ilgili bir problem mi var? 3- Durum böyle olunca ben kendimi çok yetersiz hissediyorum. Acaba besleyemiyor, bakamıyor muyum diye düşünüyorum. Et yer, meyve yer, yumurta yer, süt içer, peynir yer. Tek eksiğimiz yoğurt ve sebze sevmez. Ben başka ne yapabilirim. Beslenmesine ne ekleyebilirim? Olmazsa olmaz dediğiniz ne varsa beslenmesine ekleyeyim hocam. Hazır kefir alsam olur mu? Ya da kendim mi kefir yapsam? Ya da ilave vitamin mi versem? Sizin yardımınıza çok ihtiyacım var. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2022 Saat 04:28 |
|
1- Bugunden geriye dogru giderek, FORUM daki soru-cevaplari okuyun.
2- Ilk sayfadaki Yazarlar kismindan: Bagisiklik ve hastaliklarla ilgili makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|