|
Oglumda gecmeyen karin agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tulay80 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eyl 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2021 Saat 20:20 |
Merhaba hocam, oglumda 5 gundur gecmeyen bir karin agrisi var. 5 ay once de olmustu bagirsakta enf var diye flagy kullanmistik gecmistik. Dr paketli gidalari yasaklamisti. Simdi yine ayni sekilde oldugunu soyluyor, cuma gunu gaitada kil kurdu gorduk. Kotil kullandik ailecd,dr flagy kullanin dedi. Bugun ilacin 3. gunu hala agri devam ediyor.Siddetli degil ama uyuyamiyor, bisey yemiyor. Bugun tipa goturdum, tahlilleri iyiymis gaitada bisry cikmadi. Ultrasondada kolonik gaz distasyonu var. Dr gececek diyor ama ben tedirgin oluyorum, ne yapabiliriz sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Paketli gida" NE alakasi var!!! Resmen ki.indan uydurmus!!
Kontil ise yaramamis, Flagyl; zaten gozle gorulen parazitlere etkili degil. Belliki, GAZ yapici veya asiri sekerli gidalar yemis. Biraz yurutun, gecer.
|
|
![]() |
|
Tulay80 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eyl 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok tesekkur ederim hocam, sagolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|