|
Balık yağı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mutlu
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 10 Tem 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Balık yağıGönderim Zamanı: 13 Kas 2020 Saat 21:38 |
|
Hocam eczanede işim vardı, çocuklardan laf açılınca iştah için bir balık yağı tavsiye etti bana yarı fiyatına vereceğini söyledi. Nbl fısh oil. Almış bulundum. Tadına baktım biraz çok ağır içim dışıma çıktı madem açtım oğluma vereyim dedim. Çocuk kusuyordu neredeyse. Açmamış olsam iade ederdim. Ama maalesef açmış bulundum. Param boşa gitti. Oğlum 5 yaşına yakın. Tavsiyenizle d vit ampül içiriyorım. Acaba balık yağı hakkında görüşünüzü alalir miyim. faydası olur derseniz. Başka tadı iyi olan marka araştırırım önerinizle ama tüm markalar böyleyse nasıl içiriyorlar ki tadı gerçekten hiç hoş değil. Ben içtim biraz. Ağzımdaki o tat gitsin diye dünyanın yemeğini yedim. Öyle iştah açıcı etkisi olabilir mi. Maalesef oğlum kırmızı eti hemen her gün köfte olarak yerken balığı ağzına sürmüyor. Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2020 Saat 00:03 |
|
Resmen kaziklanmissiniz!! Eczaci satilmayan, elinde kalan urunu size kakalamis!
Her sene 1 ampul Dvit3 icen bir cocuga ayrica "Balik yagi" vermek gerekmez. Hicbir marka balik yagi ISTAH ACMAZ!! Ama ne olur, cocuk o balik yagini icmemek icin, yemek yemeye baslar!! O da; EGER, icirebilirseniz! Atin cope gitsin. |
|
![]() |
|
febaa2
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1707 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2020 Saat 20:24 |
|
hocam merhaba bende balık yağını kullanıyorum ülkemde maalesef aldığım balık yağı balık yememden ucuza geliyor:(
reklam olmasın marka yazmayacağım ama içerik olarak kaliteli balık yiyemiyoruz istediğimiz kadar diye veriyorum iyiki varsınız sevgiler sayılar iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2020 Saat 03:20 |
|
Balik yemeyince, bir sey eksik olmuyor!! Orta Asya ulkeleri nasil balik bulacak da yiyecek??
Diger hayvansal gidalari tuketin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|