|
kendim için .. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kendim için ..Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 18:57 |
|
hocam bende kronik faranjit var öğretmen olduğum için..2 yudum asitli bir şey bile içsem, ki yıllardır içmiyorum bu sebeple, 1 yemek kaşığı dondurma yesem vah halime..10 gün boğazımın ağrısından duramıyorum..soğuk hiç bir şey içemiyorum, yiyemiyorum da..mesela yoğurdu mutlaka 1 saat dışarda bekletmem lazım..yoksa en az 10 gün boğazım çok kötü ağrıyor...10 gün önce kızıma hazırladığım soğuk içecekten bir iki yudum gayri ihtiyari içme gafletinde bulundum ki, sormayın.. 10 gündür boğazım sadece sol taraf çok yanıyo..ara ara geçti..bir de virüs yüzünden habire çamaşır suları ile uğraşa uğraşa iyice tahriş oldu... hocam dün akşamdan bu yana da sol taraf bademciğimde hem yanma , hem de yukunurken acıma da başladı..yutkunrken acımıyodu..bir de başıma o da geldi..çok fena canım yanıyo...ne yapacağımı bilemedim..ağzımda kötü koku olduğunu düşünmüyorum...hocam ne yapabilirim..pastil bullanıyorum..geçen yıl kardeşim ingiltereden getirmişti..burda yok..strepsils ektra gri mor renk olan..türkiyede yok bundan..ondan alıyorum.. fısfıs şeklindeki ilaçları da kullanamıyorum zaten.. ne yapıcam hocam :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2020 Saat 19:39 |
|
Limon-Zencefil-bal kasisimini sicak olarak icin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|