|
Öksürük burun akıntısı ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifkerem
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Öksürük burun akıntısı ateşGönderim Zamanı: 02 Mar 2020 Saat 21:57 |
|
Hocam 39 aylık oğlum ilk olarak öksürük ile başladı öksürük başlar başlamaz hemen bitkisel çaylar başladım 2.gün öksürüğe burun tıkanıklığı ve akıntı eklendi. Akşama doğru da 37.7 lere ateş çıktı halsizlik var serum fizyo ve parol verdim gece resmen öksürükten uyuyamadı ateş olmadı tam tersi çok terledi gece boyu ertesi gün gündüz yin eburun akıntısı öksürük akşam ateş vardı aynı şekilde devam ettik doktora götürmedik boğazına bakıyorum kızarık ama herhangi bir beyazlık yok. Bugün biraz daha iyiydi hem öksürük hem akıntı ama akşam yine ateş 38.4 e çıktı ilk defa sadece kafada hocam bu arada çocuk hareketli koşturuyor bir bakıyorum sırtı terli kafa ateş gibi neden hocam. Böyle olması normal mi Bi doktora gitmek te fayda var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2020 Saat 00:41 |
|
Belliki; yazilarimi HIC okumamissiniz.
1- Caylar, ihlamurlar ve corbalarda iyi gelen, kaynar suyun sicakligidir.. Cocuklar kaynar icemiyeceklerine gore bunlarin ilik verilmesinin cocuklara hicbir yarari yoktur..Ondan sonra da, gazetelerde, salak salak Prof.larin, nasil "Tavuk suyuna corba" hazirlanir yazilarini okursunuz… 2- Oksuruk; vucudun savunmasidir. durdurursaniz, hastalik cigerlerine iner. 3- Ates ile de ugrasmayin.. O da; vucudun savunmasidir. Tafsilatli bilgi icin eski yazdiklarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|