|
Geçmeyen Kulak Ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2019 Saat 16:42 |
Hocam merhaba, 4,5 yaşında 20 kilo kızım var. Geçen kışı
sayenizde neredeyse ilaçsız atlattık. Yalnız yazdan beri her hastalandığında
mutlaka kulağı da ağrımaya başlıyor. Kızımda 5 gündür grip belirtileri var. Önce burun akıntısıyla başladı sonra burun tıkandı ateş, İştahsızlık, halsizlik var. Grip için bal Limon, Cold Mix kullanıyorum. Kulak ağrısı için de günde iki kez ikişer damla olarak iliadin başladım Yatarak uyguluyorum ve Her damladan sonra
1-2 dakika o tarafına doğru yatırıyorum. Ateşe müdahale etmemek adına sadece ağrım var dediğinde (günde 1 veya 2 defa) 1 tatlı kaşığı (5-7 ml) ibufen veriyorum. Hocam iliadin de 4.günümüz 5 güne kadar kullanabilirsiniz demiştiniz. 5. Günden sonra Bir gün ara verip tekrar başlayacağım ama Ağrı artıyor. Bu gün çok sık kulağım ağrıyor demeye
başladı. 10 dk geçmemek üzere sıcak havlu koydum. Ama şikayeti artmaya devam
ediyor. Ağızda pas görüntüsü yok (bence). Ne yapacağımı şaşırdığımdan pas görüntüsü varda ben anlamıyorum mu diye bactrim
yazdırırım umuduyla doktora götürdüm. Clasem 250 mg yazdı. Kullanmaya
başlamadım. İliadin için yarın son günüm dozu arttırabilirsiniz demişsiniz. Günde kaç kereye kadar çıkabilirim. İbufen’i ne kadar arttırabilirim. Hocam ağrı, huzursuzluk arttıkça bende ne yapacağımı şaşırıyorum. Eski maillerinizi dönüp dönüp okuyorum. Gözden kaçırdığım bir şey olabilir mi? Başka ne yapmamı tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Düzenleyen nalanalan2 - 04 Ara 2019 Saat 16:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin'i burnuna damlatiyorsunuz DEGIL MI?? Sakin kulagina bir sey damlatmayin. 5 gune tamamlayin, en az 1 gun ara verin, agri devam ederse, tekrar 5 gun kullanin. Ibufen, gunde:3x1 kullanabilirsiniz. Aralarda iri (cift porsiyon) sakiz/jiklet cignesin.
|
|
![]() |
|
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Burnuna damlatıyorum hocam. İliadin damlayı Günde 3 yada 4 kereye çıkarsam sorun olur mu?
Teşekkür ederim Düzenleyen nalanalan2 - 05 Ara 2019 Saat 00:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok agrisi olursa, damlatin.. Bir de sakin Iliadin damlattiktan sonra, Serum Fiz. kullanmayin, yoksa Iliadin'i sulandirir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|