|
geçmeyen ishal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:) Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: OZAN Durum: Aktif Değil Puanlar: 1906 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bilgeakgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: geçmeyen ishalGönderim Zamanı: 13 Eyl 2019 Saat 11:46 |
|
Kadir BEy Merhaba
Kızım 7,5 yaşında tam 16 gün önce ishali başladı ilk 3 gün boyunca gece ve gündüz olmak üzere karın ağrılı ve 30 kez su gibi kaka yaptı,gece ateşi 40 a kadar yükseldi,gece farkında olmadan altına kaka yaptı 3 günlük süreçte,doktora götürdüm testleri temiz çıktığı için antibiyotiğe gerek duyulmadı,maflor ve xilaplus şase ile probiyotik takviyesi ve zinco şurup verdi,hocam bugün tam 16 gün oldu ishali günde 6-7 kez olmak üzere devam ediyor,dün tekrar doktora götürdüm testler yine yapıldı CRP yüksekti sadece neyseki artık bu değerin antibiyotik gerektirmeyeceğini çözmüşlerdi,Flagyl şurup verdiler ve 1 hafta daha devam ederse gastroentoroloji bölümüne götürmem gerektiği söylendi,bu süreçte kızım 27 den 26 kiloya düştü,zaten çok iştahsız bir çocuk sadece ishalse diyete gerek olmadığını biliyorum sizden,bu inatçı ishalin devam etmesi sizce nedir?Gastroentoroloji ye gerek var mıdır hocam?
Düzenleyen bilgeakgun - 13 Eyl 2019 Saat 13:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2019 Saat 19:17 |
|
Bari; hic olmaza, son 3 gunku yazilari OKUSANIZ!!!!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|