|
Hocam Bi çare |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2019 Saat 15:31 |
Hocam ben artık ne yapacağımı şaşırdım yaklaşık 1 yıldır hem size yazarak hem de okuyarak bilgi almaya çalışıyorum ama yok olmuyor. 32 aylık oğlum var geçen seneden beri sürekli hasta ve sebebinin geniz eti olduğunu düşünüyorum sizin anlatımınıza göre enfeksiyonlar geniz etini büyütür orası tamam ama her ay hasta ateşli inatçı ateş ve de ya boğaz ya kulak enfeksiyonu. Hastalık zamanlarında horlama en üst seviyede ne nefes alabiliyor ne uyuyabiliyor ne yemek yiyebiliyor normal zamanlarda ki bu ayda 20 gün falan uyurken ağzı açık yan yaptırıyorum salya akıyor yastık falan ıslanıyor. Denemediğim şey kalmadı karışımlar propolis ler probiyotik ler serum fizyolojik ve cold mix bizim başucu en önemli şeyimiz olduğu her gittiğimiz yere götürüyoruz. Hangi Dr a gitsek ameliyat diyor 6 7 yaşında kendiliğinden geçecek diyorsunuz ama o zamana kadar çocuğa ve bize eziyet ediyoruz gibi geliyor. Horlamasını duysanız büyük adam gibi. Çevremde çok çocuk var aynı yşıt onlarda hasta oluyor ama geniz eti yok onlarda ya da efektif değil rahat atlatıyor lar veya 1 haft da geçiyor bizim hiç geçmiyor. Ne yapalım hocam
Kreşe veya öyle kapalı avm tarzı yerlere de götürmüyoruz. Kreşe gitmediği halde böyleyse kreşe vermeyi düşünüyoruz düşünmek zorundayız ama bu gidişle nasıl yapacağız hocam Bi yol gösterin. Bi Dr önerin gidelim çocuğumuz için ALLAH RIZASI İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr. Mehmet Ali Sehitoglu'na goturun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|