Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hocam Bi çare
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hocam Bi çare

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifkerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hocam Bi çare
    Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2019 Saat 15:31
Hocam ben artık ne yapacağımı şaşırdım yaklaşık 1 yıldır hem size yazarak hem de okuyarak bilgi almaya çalışıyorum ama yok olmuyor. 32 aylık oğlum var geçen seneden beri sürekli hasta ve sebebinin geniz eti olduğunu düşünüyorum sizin anlatımınıza göre enfeksiyonlar geniz etini büyütür orası tamam ama her ay hasta ateşli inatçı ateş ve de ya boğaz ya kulak enfeksiyonu. Hastalık zamanlarında horlama en üst seviyede ne nefes alabiliyor ne uyuyabiliyor ne yemek yiyebiliyor normal zamanlarda ki bu ayda 20 gün falan uyurken ağzı açık yan yaptırıyorum salya akıyor yastık falan ıslanıyor. Denemediğim şey kalmadı karışımlar propolis ler probiyotik ler serum fizyolojik ve cold mix bizim başucu en önemli şeyimiz olduğu her gittiğimiz yere götürüyoruz. Hangi Dr a gitsek ameliyat diyor 6 7 yaşında kendiliğinden geçecek diyorsunuz ama o zamana kadar çocuğa ve bize eziyet ediyoruz gibi geliyor. Horlamasını duysanız büyük adam gibi. Çevremde çok çocuk var aynı yşıt onlarda hasta oluyor ama geniz eti yok onlarda ya da efektif değil rahat atlatıyor lar veya 1 haft da geçiyor bizim hiç geçmiyor. Ne yapalım hocam

Kreşe veya öyle kapalı avm tarzı yerlere de götürmüyoruz. Kreşe gitmediği halde böyleyse kreşe vermeyi düşünüyoruz düşünmek zorundayız ama bu gidişle nasıl yapacağız hocam Bi yol gösterin. Bi Dr önerin gidelim çocuğumuz için ALLAH RIZASI İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2019 Saat 21:15
Dr. Mehmet Ali Sehitoglu'na goturun.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.