|
Iliadin damla vs Iliadin Pediatrik sprey |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
phenol ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2018 Saat 09:59 |
Merhabalar Kadir Bey,
Oncelikle verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim. Sizin yazilarinizla 6 sene once oglumun surekli kulak enfeksiyonu gecirdigi bir donemde karsilasmistim. Yurtdisinda yasiyorum ve Iliadin damlayi burada bulamamistim. Burnunu surekli acik tutmaya calisarak kulak enfeksiyon riskini en aza indirgemeye calismis, ilk Turkiye ziyaretimde de Iliadin damla almayi ihmal etmemistim. Sonrasinda sizin belirtmis oldugunuz sekilde uygulama yapip, kulak enfeksiyonu problemi ile hic karsilasmamistik..... ta ki bu gune kadar. Simdilerde 3,5 yasinda bir kizim var. Kis aylarinda cok sik hastalanmasina ragmen Iliadin damla ile hep sorunumuzu cozmustuk. Son Turkiye ziyaretimde Iliadin Pediatrik sprey alma gafletine dustum, kullanimi rahat olur diye dusunmustum. Damla ile spreyin iceriklerine bakinca ayni gozukuyordu. Malesef sizin yazilarinizdaki sprey ve damla uygulamasi arasindaki farka dikkat etmemistim. Krese basladigi icin de son 2 aydir surekli hastaydi. Kulak enfeksiyonu yasabilecegini dusunup pediatrik spreyi uyguladim, cok huysuzlasinca da doktora goturdum, cok az atesi vardi. Tahmin ettigim gibi kulak enfeksiyonuydu, pediatrik sprey ise yaramamisti. Doktor bakteriyel oldugunu soyleyip antibiyotik verdi. Genelde burada doktorlar cok sik antibiyotik vermezler. Kizim ilk kez antibiyotik kullaniyordu ve antibiyotik allerji yapti, hemen kestim. Bu arada da serum fizyolojik uygulamaya devam ettim. Iki kulakta da akinti oldu, sanirim zar delindi. Damla'yi alabilecegim herhangi bir yer malesef yok acaba pediatrik spreyin icini acip bir damlalik yardimi ile buruna uygulasam sonuc alabilir miyim? Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Icini acin ce damla sklinde kullanin.. Bunlari yazdiginiz da cok iyi oldu. Bilmeyenlerde; sprey ile damlanin farkini anlamis olurlar.. Antibiyotigi kesin.. Zaten; damla kullaninca gerek kalmayacak.
|
|
![]() |
|
phenol ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim doktor bey. Uygulamaya basladim. Herkese saglikli gunler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|