|
deniz suyu aspirasyonu çok acil |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zencefil09
Üye
Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: deniz suyu aspirasyonu çok acilGönderim Zamanı: 10 Tem 2018 Saat 01:26 |
|
Kadir bey merhaba. Kızım Arya 13 aylık. Bugun denize soktuk. Denizde dizine kadar gelen suda oynarken suya düşürdüğü oyuncağı almaya çalışırken yüzüstü suya düştü ve ben koşup çıkarana kadar biraz fazla su yuttu. Çıkarttığımda nefes alamıyordu sırtına vurup suyu çıkarmasını ve öksürmesini sağladım ama uzun süre nefes almakta zorlandı. Sonrasında bir sıkıntı olmadı, eve geldi banyo yaptı, yemek yedi ve uyusu. Şimdi yani Gece ben de uyumak için geldiğimde odaya hırıltılı ve inleme şeklinde nefes aldığını farkedip endişelendim. İnternette araştırdığımda ciğerde az miktar bile su kaldıysa ikincil boğulma denen bir durum olabileceği ya da ciğere kaçan deniz suyu yüzünden pnömani zatuure olabileceği yazıyor. Bunları okuyunca çok korktum. Doktorumuza bu saatte ulaşamadım. Tatil için ailemin yazlığındayız, burası şehire çok uzak , orman içinde bir belde. Sadexe gündüzleri sağlık ocağı var ve en yakın hastane şehir içinde 1 saat mesafede. Umarım mesajımı görürsünüz. Ne yapmalıyım ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Tem 2018 Saat 03:52 |
|
Hic bir sey olmayacak... Eger illaki %100 emin olmak istiyorsaniz, ATES takibi yapin... Ates cikmadan, korktugunuz hic bir sey olmaz!!! Ayrica da, kacsa idi; kriz seklinde oksuruk, o suyu atana kadar devam ederdi..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|