Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebegimin makatinda şişlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBebegimin makatinda şişlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Btljn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Btljn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebegimin makatinda şişlik
    Gönderim Zamanı: 01 Tem 2017 Saat 11:28
Merhabalar hocam... 5 ayı 1 hafta geçen erkek bebeğim var. İki gün önce makatinin orada şişlik farkettim. Bugunde biraz daha büyümüş geldi. Sivilce gibi çiban gibi birsey. Neden kaynaklanır ? Ne yapmalıyız? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2017 Saat 18:26
Bilemem.... Resim gonderin..  Ufak ve NET olsun. 
Yukarı Dön
Btljn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Btljn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2017 Saat 14:48
https://i.hizliresim.com/kWEydD.jpg
i.hizliresim.com/kWEydD.jpg
Yukarı Dön
Btljn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Btljn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2017 Saat 14:49
i.hizliresim.com/kWEydD.jpg
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2017 Saat 19:14
Perianal; Fistul veya Perianal Abse olabilir. Her 2 durumda da, bir Cocuk Cerrahinin gormesi iyi olur.. 
Yukarı Dön
Btljn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Btljn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Tem 2017 Saat 17:50
Hocam dediginiz gibi çocuk cerrahına götürdüm oğlumu. Enfeksiyon kaptigini söyledi sivilce gibi değerlendirelim şimdilik dedi. Olgunlaşıp akacağını  soyledi eger tekrarlar ise sizin bahsettiginiz rahatsizlik olup cerrahi mudahale gerekebilir dedi. Agumentin DİP 200 verdi ilacı almadım size danışmak istedim. Daha 5 buçuk aylık olduğu için ilaç kullanmak istemedim. Bu konuda sizin fikriniz nedir. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 03:52
Antibiyotigi bir deneyin.. Nasil olsa acil bir durum degil.. 
(Augmentin BID 200) olacak!!
Yukarı Dön
Btljn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Btljn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 15:46
Teşekkürler hocam sağolun... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.